2777
2789
عنوان

کنکوری ها بیاید یه لحظه

104 بازدید | 18 پست

من امسال دهم تجربی ام

بعد کلاسای و ازمونای ماز ثبت نام کردم اونا رو هم شرکت میکنم ازمون قلم چی هم ثبت نام کردم ،بعد دبیرای ماز یه سری کتاب تست معرفی کردن

بنظرتون من کتاب ها رو بگیرم از همین الان تست زنی رو شروع کنم یا بزارم دهم تموم شه بعد از تابستون قبل از یازدهم کتاب تست بگیرم و دهم رو جمع بندی کنم ؟

بنظرتون کدومش بهتره ؟

از حالا 

خوشم میاد کل ملت ماز دارن

لعنت به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام این سایت یعنی فحش زشتِ زشتتت به من اگر دیگه بیام این سایت اگر منو دیدید ک نمی بینید دیگه فحش زشت بدیددد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین الان شروع کن حتما

روزی چقدر تایم بزارم بنظرت میرسم ؟

چون کلاسای ماز هم هر روز دارم علاوه بر اون باید درسای فردا هم بخونم بعد تا ساعت ۲ ظهر هم مدرسه هستم

فک کنم اگه پنجشنبه و جمعه ها بزارم برای تست میتونم برسم بزنم

اره همه ماز دارن😅

...

لعنت به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام این سایت یعنی فحش زشتِ زشتتت به من اگر دیگه بیام این سایت اگر منو دیدید ک نمی بینید دیگه فحش زشت بدیددد

از الان 

تست های هر پایه رو تو همون سالی که داری میخونی بزن تابستون هم سوالای ترکیبی یا تست های نشان دار رو حل کن 

تو تابستون میتونی سوالات کنکور سال های قبل که تک پایه هستن رو هم بزنی 

از همین الان دهم دروس تخصصی رو کنکوری بخون حتمااااا

میشه یکم توضیح بدی در مورد کنکوری خوندن

کنکوری خوندن یعنی همون تست زنی دیگه مگه نه ؟

من چون هر روز کلاسای ماز رو دارم خیلی از وقتم میگیره چون علاوه بر کلاسش باید جزوه و کتاب هم پر کنم بعد درسای فردا هم باید بخونم مدرسه ام هم تا ساعت ۲ هس

عملا هیچ تایمی برای تست نمیمونه 

میشه یکم توضیح بدی در مورد کنکوری خوندنکنکوری خوندن یعنی همون تست زنی دیگه مگه نه ؟من چون هر روز کلا ...

من خیلی تجربه کنکور دادن رو دارم😅اگر جای تو بودم با همون کلاس ماز تخصصی ها رو پیش میرفتم و جزوه شو حسابی میخوندم و تکالیف تستی هم که میدن طبق کلاس حل میکنم،دروس عمومی رو همون در حد پرسش کلاسی میخوندم چون ارزشی توی کنکور نداره فقط برای معدل کل واسه دبیری مهمه که اونم نمره تاپ نمیخواد فقط  برای آرایه و دستور ادبیات خودت رو تقویت کن

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

دهمم رشته تربیت کودکبا معدل ۱۹.۷۰ اومدم این رشته ولی خیلی پشیمونم همه میگن آینده ای ندارم کاش نظری م ...

خب به نظری ها علاقه نداشتی ؟

اگه نظری ها علاقه نداشته باشی واقعا خیلی سخت میشه برات چون حجم درسا چند برابر میشه