2821
2789
عنوان

رژیمم نودل بخورم اشکال داره❓

185 بازدید | 29 پست

رو بستش زده ۳۹۴ کالری داره اگ اشتباه نکنم

از صبح تاالان نزدیک ۶۰۰ کالری مصرف کردم فقط اشکال نداره نودل بخورم؟؟ البته نصفشو میخورم فقط 

تورک آذربایجان♥️

بخور عزیزم بعدش سعی کن از ۷ ب بعد چیزی نخوری من بیسکوییت خوردم‌دیگ چیزی نمیخورم تا فردا ساعت ۱۱

میگم..ما هر چی خواستیم نشد از این به بعد هر چی بشه هم دیگه ما نمیخاییم 🚶🏻♀️🎶

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه دلت میخواد بخور، ولی نودل سیر نمیکنه، کنارش سبزیجات بخارپز کن یا سالاد درست کن، یا تخم مرغ اب پز بزار

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
بخور عزیزم بعدش سعی کن از ۷ ب بعد چیزی نخوری من بیسکوییت خوردم‌دیگ چیزی نمیخورم تا فردا ساعت ۱۱

۳ روز فستینگ گرفتم با اینکه تو سه روز یک کیلو کم کردم ولی نمیتونستم تحمل کنم 

تورک آذربایجان♥️

هرچی عشقت می‌کشه توی محدوده ی کالریت بخور، اصلا کمتر نخور که سر ده کیلوی آخر جونت به لبت میرسه، بعدم که به وزن دلخواهت رسیدی با آب چاق میشی 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

دمنوش درست کن بخور، کالری نداره، یکم احساس سیری هم به ادم میده

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

مگ‌میشه فستینگ عالیه همه چی بخور ولی تا ساعت ۷ از ۷ ب بعد دگ هیچی نخور شبا اخر شب دو لیوان اب از زیر سماور صبام ناشتا دولیوان اب از زیر سماور این عالیه سختی هم نداره تازه

میگم..ما هر چی خواستیم نشد از این به بعد هر چی بشه هم دیگه ما نمیخاییم 🚶🏻♀️🎶

هرچی عشقت می‌کشه توی محدوده ی کالریت بخور، اصلا کمتر نخور که سر ده کیلوی آخر جونت به لبت میرسه، بعدم ...

بنظرت چندکالری در روز مصرف کنم خوبه؟

اول ۸۰۰...۹۰۰ تا مصرف میکردم ت سه روز یک کیلو هم کم کردم ولی خیلیی بی حال میشدم و گرسنم میشد چندروزه بین ۱۰۰۰تا ۱۱۰۰ مصرف میکنم بنظرت زیاد نیست؟

تورک آذربایجان♥️

وقتی فست میگیری پروتئین زیاد بخور ماهیچه هات تحلیل نره

مرغ، تخم مرغ، ماهی 

مگ‌میشه فستینگ عالیه همه چی بخور ولی تا ساعت ۷ از ۷ ب بعد دگ هیچی نخور شبا اخر شب دو لیوان اب از زیر ...

عزیزم من کنکوریم ۵ صبح بیدار میشم نمیتونم تا ۱۲ ظهر گرسنه بمونم بی حال میشم🥲🥲

تورک آذربایجان♥️

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792