پروکاریوت مدیر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 12733 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 202 پست لطفا بگو امسال انتخاب رشته کردم از پیرا ها چیزی قبول میشم؟ 1404/07/07 | 18:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dn99 عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 10525 مشکی تو لباست داری؟ پسفردا برای کار میاد؟چرا اذیت میکنه؟ تو چه فازیه؟عکس رو میبینه؟ چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23159 حقوق میخونه؟ اره عزیزم بقیشم میگی😂🥴 غلط املاییی😂😂خانم حی...امروز منو دید نظرش درباره من چیهچیزی بین منو پسرش میشه؟ اره اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23159 حقوق میخونه؟ اره عزیزم بقیشم میگی😂🥴 غلط املاییی😂😂خانم حی...امروز منو دید نظرش درباره من چیهچیزی بین منو پسرش میشه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
h_og عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 800 عزیزم دلم میشه لطفا جواب منم بدی ممنون میشم من با بهنام وارد رابطه میشم؟ حس خوبی ندارم
h_og عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 800 منو عشقم به هم میرسیم ؟باز میایم تو رابطه باهم ؟ کی؟ حسش بهم چیه؟ چیزی حس نمیکنم🥲
dn99 عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 10525 حس خوبی ندارم از منم میگی بالاتر نوشتم چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!
h_og عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 800 عزیزم منومیگی کی ازدواج میکنم وچی ازم حس مبکنیی دختر اروم و خوبی هستی بعضیا از محبتت سو استفاده میکنن حسم در مورد زمان کار نمیکنه🥲
h_og عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 800 پسفردا برای کار میاد؟چرا اذیت میکنه؟ تو چه فازیه؟عکس رو میبینه؟ کی؟
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 6961 دختر اروم و خوبی هستی بعضیا از محبتت سو استفاده میکنن حسم در مورد زمان کار نمیکنه🥲 عزیزم برمیگرده؟ ممنونم عزیزم 💚 مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد... https://daigo.ir/secret/71667746367
h_og عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 800 اره عزیزم بقیشم میگی😂🥴 غلط املاییی😂😂خانم حی...امروز منو دید نظرش درباره من چیهچیزی بین منو پسرش ... یه چیزیتو دیده خوشش اومده در مورد دومی هم خس خاصی ندارم
dn99 عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 10525 کی؟ احساسی نیست بنا مون هست هر سه تا هم مربوط ب خودشه چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23159 یه چیزیتو دیده خوشش اومده در مورد دومی هم خس خاصی ندارم دومی منظورت چیه حس میکنی بین منو پسرش چیزی اتفاقی میوفته یانه؟شخصیت همسرایندم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
h_og عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 800 از منم میگی بالاتر نوشتم میشه ریپلایش کنی و تگم کنی تا پیداش کنم...