پروکاریوت مدیر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 12733 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 202 پست لطفا بگو امسال انتخاب رشته کردم از پیرا ها چیزی قبول میشم؟ 1404/07/07 | 18:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23159 حس میکنم شما احساساتی هستید و کمی غمگین بله حس میکنم بارداره جنسیتش؟خانم حی...امروز منو دید نظرش درباره من چیه؟پسرش حصوص میخونه یا پزشکی؟چیزی بین منو پسرش میشه؟بله درسته اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mnbvgy عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 15223 اها باز خوبه ولی کلا افسردم ،از اون افسردگی بهتر مبشم وتفریح هم میکنم ؟اعتماد به نفسم ضعیقه ،بنظرت ا ... @h_og
h_og عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 800 اها باز خوبه ولی کلا افسردم ،از اون افسردگی بهتر مبشم وتفریح هم میکنم ؟اعتماد به نفسم ضعیقه ،بنظرت ا ... بله حس کردم کمی افسرده باشید خوب میشد حس خوبی دارمحس میکنم ازدواج خوبی خواهید داشت
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23159 حس میکنم شما احساساتی هستید و کمی غمگین بله حس میکنم بارداره خانم حی...امروز منو دید نظرش درباره من چیه؟پسرش حصوص میخونه یا پزشکی؟چیزی بین منو پسرش میشه؟جنسیتش؟درسته اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
dele_sangi عضویت: 1403/10/29 تعداد پست: 1370 بله حس کردم کمی افسرده باشید خوب میشد حس خوبی دارمحس میکنم ازدواج خوبی خواهید داشت عزیزم منم میشه بگی کی ازدواج میکنم
mnbvgy عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 15223 بله حس کردم کمی افسرده باشید خوب میشد حس خوبی دارمحس میکنم ازدواج خوبی خواهید داشت ازدواج خیلی ازم دوره اخه ، هنوز سنم کمه .دوست دارم فعلا حداقل با کسی دوست باشم 😂احساس کافی بودن یکنم ،حس میکنم خیلی ناکافیم ک کسی پیشنهاد نمیدهپس بنظرت کسی خوشش نمیاد ؟
آدینه1389 عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 5905 مشکی تو لباست داری؟ عزیزم دلم میشه لطفا جواب منم بدی ممنون میشم من با بهنام وارد رابطه میشم؟ 🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم
1313fatemeh عضویت: 1404/05/21 تعداد پست: 1310 بله حس کردم کمی افسرده باشید خوب میشد حس خوبی دارمحس میکنم ازدواج خوبی خواهید داشت منو عشقم به هم میرسیم ؟باز میایم تو رابطه باهم ؟ کی؟ حسش بهم چیه؟ کاربر جدید نیستم از ۱۴۰۲ اینجام دوستان کلی دوست دارم اینجا شناسایی شدم ولی 🥲
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23159 حس میکنم شما احساساتی هستید و کمی غمگین بله حس میکنم بارداره خانم حی...امروز منو دید نظرش درباره من چیه؟پسرش حصوص میخونه یا پزشکی؟چیزی بین منو پسرش میشه؟جنسیت بچه دخترخالم؟درسته اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
h_og عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 800 خانم حی...امروز منو دید نظرش درباره من چیه؟پسرش حصوص میخونه یا پزشکی؟چیزی بین منو پسرش میشه؟جنسیتش؟د ... حقوق میخونه؟
dele_sangi عضویت: 1403/10/29 تعداد پست: 1370 حقوق میخونه؟ عزیزم منومیگی کی ازدواج میکنم وچی ازم حس مبکنیی