2777
2789
عنوان

دخترم کلاس اول معلمش زده توگوشش

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 56 پست
اگ واقعی بود همون موقع که بچه‌ تعطیل شد میرفتی موضوعو مطرح میکردی تاپیک زدنت چیه؟

دقیقاً 

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسم میگه دروغه یعنی بچه اروم و ساکت باشه فقط برای یه چرخوندن میز تو گوشی بخوره؟!! خیلی عجیبه که خونس ...

اصلا بچه شیطون هم باشه هیچ معلمی نمیاد برخورد فیزیکی کنه

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
چوب معلم گله، هر کی نخوره خله. آخه الان دیگه زمان قدیم نیست که. زدن راهش نیست. در ضمن اسی میگه بچش آ ...

منم یادش بخیر ابتدایی بودم کلاس اول یه کتکی خوردم از معلم رو چی بود روی اینکه موقع امتحان مدادم رو یادم رفته بود به جلویی میگفتم مداد مداد .میدونی واقعا حق داشت بزنه باعث شد ادمی بشم که مرتب باشه چیزامو شب قبل آماده کنم چک کنم مرتب باشم حتا تو این سن .

پسر من کلاس چهارم بود ناظمشون یه سیلی زده بود به پسرم سر اینکه از پله ها با دوستاش بدو بدو میومدن پایین

اون موقع پسرم شیفت بعدازظهر بود وقتی اومد خونه تا به باباش گفت باباش بلند شد شبونه رفت در مدرسه به مستخدم مدرسه گفت شماره ی ناظمشو داری اولش گفت نه شوهرمم گفت فردا میرم آموزش پرورش از دستش شکایت میکنم ما که برگشتیم زنگ زد گفت ناظمشون داره میاد مدرسه ببینه چی شده ما که رفتیم ناظمشون کلی عذر خواهی کرد ولی فرداش رفتیم مدرسه پرونده ی پسرمو گرفتیم بریدم یه مدرسه غیر انتفاعی خوب

مدرسه ی غیر انتفاعی هر چیش خوب نباشه حداقلش اینه که به بچه احترام میزارن و براشون ارزش قائلن

اگه میتونی بهتره با والدین بقیه بچه ها صحبت کنی.اونا هم از فرزندشون درمورد رفتار معلم بپرسن.اگر چند نفر باشین که خیلی بهتره.اگرم تنهایی،مستقیما با مدیر صحبت کن.تنبیه فیزیکی تو هر سنی غیرقابل قبوله.

زنگ زدم از مادر همکلاسیش پرسیدم از دخترا بپرس که دخترم راست میگه گفت آره سه بار زده توگوشش

ای وااای برو فردا حسابشو بررس

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding