2777
2789

شما میتونید با این مدل آدما همدلی کنید و درک کنید دغدغه شونو ؟ 

شوهر من ۳۳ سالشه هفته پیش مریضی سختی رو گذروند ویروس دست پا دهان گرفته بود کل دهنش شده بود پر از افت و زخم غذا نمیتونست بخوره حتی حرف هم نمیتونست بزنه این توی وضعیتی بود که دو تا بچه کوچیکم هم چند روز قبلش مریض شده بودن و من خسته از مریض داری بودم 

ولی با این حال چون شوهرم خیلی نیاز به مراقبت داشت 

چهار پنج روز شب و روزم یکی شده بود تا ازش مراقبت کنم حتی نصفه شب بهش آب میوه بدم که دهنش خشک نشه چون اگه دهنش خشک میشد زبونش می‌چسبید من صد خودمو براش گذاشتم چون نیاز به من داشت 

خدا رو شکر  الان خوب شده و الان فقط تک و توکی سرفه می‌کنه 

گاهی اوقات بیشتر ولی خب سرفه هست 

حالا پدرشوهر مادرشوهر من صبح یه بار عصر یه بار( منهای وقتایی که به خود شوهرم زنگ میزنن ) فقط به من زنگ میزنن حال گل پسرشونو بپرسن و به من اعلام نگرانی کنن که فلانی هنوز سرفه می‌کنه بهش شربت سرفه نمیدی ؟ فلان کار رو نمیکنی ؟ بهمان کار رو نمیکنی ؟ 

صبح به مادرشوهرم رک با چاشنی طنز گفتم پسر یک ساله من هنوز سرفه می‌کنه دیگه فلانی که خرس گنده ست سرفه ست دیگه باید دوره ش بگذره 

شاید باورتون نشه ولی باز عصر پدرشوهرم زنگ زد گفت فلانی زنگ زدم بهش خیلی سرفه می‌کنه 😑 

هیچی نگفتم فقط سکوت کردم و از سکوتم فهمید دارم ملاحظه میکنم که حرفی نمی‌زنم یه احوال پرسی از بچه ها و خودم کرد و خداحافظی کرد 

به خدا من شانس بزرگی آوردم که شوهرم بچه ننه و جون ترس نیست ،  وگرنه این پدر مادر پتانسیل اینو داشتن که ازش یه پسر بچه بی عرضه و دست و پا چلفتی و ترسو و جون ترس به معنای واقعی کلمه بسازن 

شما دیدید آدمی که تا این حد جون ترس باشه ؟ برای من اصلا قابل درک نیست اصلا عادی نمیشه برام این رفتاراشون

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

جقدر رو مخن

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دبیر کل سازمان ملل نسبتی دارن پدر و مادر شوهرت ؟

آخه کاری نمی کنن.... فقط ابراز نگرانی می کنن 😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ناراضی بودن خودشون میردنش پرستاری شو میکردم 

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
جقدر رو مخن

به خدا همش به خودم میگم نکنه من بی اعصابم که واقعا اعصاب این رفتاراشونو ندارم 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

لق لقه زبون این نگرانیشون

اگر ادم واقعا نگران نباش پامیشه میاد کمک یا نهایتا زنگم‌میزنه دلداری میده و تشکرهم میکنه نه زخم زبون

بشنو و فراموش کن این بهترین کاریه که برای ارامش روان خودت میتونی انجام بدی

بله فقط در حد احوال پرسی و..دریغ یه کار کوچیکجون ترس نیستندمیخوان خودشون رو خوب جلوه بدن ک هبه فکرش ...

جون ترس هم هستن پدر شوهرم یه سکته مغزی رو رد کرد 

دقت کن سکته نکرد ، فقط رد کرد یعنی حس برق گرفتگی و اینا انگار تجربه کرده بود بردیمش بیمارستان گفتن رد کرده ، همین اتفاق ساده باعث شد دو ماه بره خونه دخترش دراز بکشه و به سقف نگاه کنه 

افسردگی گرفته بود بخاطر این مسأله 

با دبیر کل سازمان ملل نسبتی دارن پدر و مادر شوهرت ؟آخه کاری نمی کنن.... فقط ابراز نگرانی می کنن 😂

نکته ضخیمی بود 🤣🤣🤣 شاید نسبتی دارن نمی‌دونم والا 

به خدا همش به خودم میگم نکنه من بی اعصابم که واقعا اعصاب این رفتاراشونو ندارم

اخه یبار  بزنگن   اینا خیلی شلوغ کاری میکنن

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

با دبیر کل سازمان ملل نسبتی دارن پدر و مادر شوهرت ؟آخه کاری نمی کنن.... فقط ابراز نگرانی می کنن 😂

نصف پدرومادرشوهرا نسبت دارن 

شوهر منم انگشتت آسیب خورد پیوند زدن

مادرشوهرم همیشه میگفت پانشی جارو کنی ظرف بشوریاااااااااااااااااااااااا

حالا تو عمرش نکرده بود جز خونه مادرش که عین دخترا میشسته و میروفته 

چرا این چیزا عادی نیست برات ؟؟ برا من که عادیه تازه بدتر ش رو دیدم مثلا خانواده شوهر خواهرم ، خواهرم عمل شد تو بیمارستان بودیم ننه شوهرش اومد به خواهرم گفت زودتر جمع کن خودت رو که باید یه نی نی دیگه حامله بشی ، در صورتی که بچه خواهرم ۲ ساله ش بود 

شوهرش هم بی دلیل قهر کرد و یه رفتار احمقانه ای از خودش نشون داد که مادرم دلش نوه میخواد منم گفتم بزار زنت که مثل جیگر زلیخا تیکه تیکه شده ، تیکه هاش بهم جوش بخوره بعد بگو نی نی ، نی نی 

عقل نداری؟

یا چه میدونم همینجوری اگه مریض بشه ۱۰۰ بار زنگ میزنن و تعیین و تکلیف میکنن که غذا پسرمون این باشه ، اون باشه ، البته خواهرمم چند بار خوب جواب شون رو داد و فعلا نشسته ن سر جاشون 

ناراضی بودن خودشون میردنش پرستاری شو میکردم

مادرشوهرم هندونه زیاد بغلم می‌ذاره که تو اگه نبودی فلانی چی میشد تو باز بلدی بهش برسی و چه می‌دونم فلان غذاها و فلان کار ها رو براش کردی

ولی من نه این حرفا رو می‌خوام نه این زنگ زدن ها رو 

عادی باشید دیگه بنده های خدا 

مریضیه میاد می‌ره 

به خدا من توی همین یک سال اخیر یه زایمان داشتم ، دو تا سنگ کلیه دفع کردم یه عمل جراحی داشتم کجا اینقدر پاشیده رفتار کردم ؟ مریضی میبینن دیگه انگار عزرائیل دیدن