2777
2789
اصلا خونه برام اهمیتی نداشته اتفاقا اینجا دنج تره و راحت ترم فقط دنبال ارامشم تو این مدت انقد اذیتم ...

خب پس الان چرا بهش فکر میکنی ؟

من اگه جات بودم اصلا اون سه سال رو هم نمیرفتم با خانواده همسرم زندگی کنم که حرمتا بشکنه و باهام احساس صمیمیت کنن 

همون سه سال هم که رفتی اشتباه بوده ، اصلا بهش فکر نکن 

نه مراقبم عزیزم۳۵ تا پله اینا هست ولی عجله ای ندارم و اروم میرم و میام

اروم بری هیچی نمیشه

پائین اومدنی هم  خیلی مهمه ، مواظب باش 

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهشت هم به سرزنشش نمی ارزه اینجا سختی می کشی ولی روح و روان راحته مادرت خبری از حرص و جوش هات نداشته ...

مرسی از دلگرمی که بهم دادی 🥺❤️

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا خودت مواظب عزیزانم باش✨

همیشه طول میکشه ادم تغییر رو بپذیرهحتما برات سخت بوده که رفتیبه اونجا هم عادت میکنیخواستم بگم کاش می ...

بله درست میگی ،عزیزم من مادرشوهرم اصلا کمک حالم نیست اگه یه درصد امید داشتم بهشون میموندم مطمئن بودم بچم به دنیا میومد اونجا دیگه ارامشم نداشتم از رفت و امد های بی دلیل و زیادیشون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خونه نود متر دو خوابه خوبه که، تازه بچه دارم شدی یه خواب دیگه میخواستی. بعد بچه دخالت و رفت و امدشون ...

مادرها همه تفکر قدیمی دارن.  گاهی اوقات اعصاب ادم خرد می شه وقتی باهاشون مشورت می کنی 

مثلا می گی مادرشوهرم انتظار داره هر روز اونجا باشیم !   می گه خب مگه چیه حالا برید دور هم باشین

می گیم انتظار داره همه اش کارهاش بکنیم  ! می گه حالا طوری نیست یکم کمکش کن 

می گیم فلان حرف می زنه!  می گه حرف باد هواست! 

می گیم بچه ام مدام بغل می کنه می گه این بچه مال خانواده شوهره!  می گه بچه که سند نداره بتونند به نام خودشون بزنند! 

یعنی حتی اگه بگیم ما رو کتک می زنه !   می گه حالا طوری نیست یکم هم کتک بخور ! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

منم دقیقا شرایط تورو داشتم بعد ۴ سال رفتم از اون خراب شده،

بخدا روز نبود به بهانه مسخره نیاد سرک بکشه فضول خانم،

تو یه جای ۲۰ متری زندگی کن خیلییییی ارزشش بیشتر از اینه که با آدمای فضول سرکار داشته باشی 

خواهرشوهرا مگه مریضن اذیت میکنن؟من خودم خواهرشوهرم ولی تاحالا تو به زن برادرم نگفتمخیلی یاهم صمیمی ه ...

مریضن دقیقا 

فقط من نیستم ک داد مادرشونم دراوردن پیرزن از دست اینا اسایش نداره همه زندگیش شده پختن شستن و نوکری برا دختراش 

منم هی میخاد همینجوری باهام بکنن را نمیدم شدم ادم بده 

توقع دارن نوکر بیجیره مواجبشون باشی 

تو همه چی اونا خوبن و عروس ادم بده 

تو سنگ و اهن احساس هست تو این پنج تا خاهر ن

اگه پولی مالی خوراکی چیزی وسط باشه همه هستن امان از روزی ک ب اندازه سر سوزن کار خانواده گیر اینا باشع 

ب خدا خودمم خاهر شوهرم ی بار ب عروس تو نگفتم همیشه احترام همو نگه داشتیم و داریم 

اصلاااا اشتباه نکردی هورموناتم بعد ی مدت درست میشه حالا ب این فکر کن ک بعد ب دنیا اومدن بچه اونجا چ ...

ممنونم که جواب دادی 

اره درکت میکنم منم به اینجاهاش فکر میکردم واقعا عذاب بود بخاطر همین تا اونجا بودم بچه نیاوردم انشالله درست میشه شماهم بالاخره جدا میشید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی از پاسخت عزیزم نمیدونم چیکار کنم عین خوره داره از جونم میگیره همش فک میکنم اشتباه کردم 🥺

ن فدات کارخوبی کردی

یهو چش وا کردیم دیدیم دلمون واسش ریخت،مث برگای پاییز🍂🍂🍂                                            

ممنونم که جواب دادی اره درکت میکنم منم به اینجاهاش فکر میکردم واقعا عذاب بود بخاطر همین تا اونجا بود ...

من جدا بودم عزیزم بعد عروسی مستقل خونه گرفته بودیم اینقد تو گوش همسرم خوندم و اونم ب من اصرار کرد ک نمیدنم چ گلی ب سرم شد اومدم اینجا 

چراپشیمونی؟؟؟خودت داری میگی آمارهمه چیو داشتن. بنده خدا تازه راحت شدی.یه لقمه نون بخور؛هزاربار خدارو ...

اره بخدا مهمون میومد از پنجره چک میکرد همیشه مهمونام معذب بودن نباید بلند حرف میزدن چون صدا میره بالا خسته شده بودم ازاینکه تو خونه خودم مثل دزدا رفتار کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله درست میگی ،عزیزم من مادرشوهرم اصلا کمک حالم نیست اگه یه درصد امید داشتم بهشون میموندم مطمئن بودم ...

بچه نداشتی و انقدر اذیت شدی

بعد از بچه دار شدن دخالتها هزار برابر میشه

شک نکن بهترین تصمیم رو گرفتی

وقتی اعصابت راحته ، ارامش رو به بچه ت انتقال میدی و بهتر ازش مراقبت میکنی و اتفاقا برای تربیتش هم بهتره

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
مریضن دقیقا فقط من نیستم ک داد مادرشونم دراوردن پیرزن از دست اینا اسایش نداره همه زندگیش شده پختن شس ...

اصلا من همیشه می گم بهترین زرنگی خوب بودن هست. وقتی با عروست خوب باشی و دلسوز باشی هم برادرت داری هم زن داداشت مثل یه خواهر کنارت داری!

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

مریضن دقیقا فقط من نیستم ک داد مادرشونم دراوردن پیرزن از دست اینا اسایش نداره همه زندگیش شده پختن شس ...

واااای پنج تاااا

خدا کمکت کنه که تا حالا دووم اوردی

خب پس خودشون هم با هم مشکل دارن نه ففط با تو

خدا صبرت بده

انشاالله شوهر کنن برن و تو راحت شی

براشون دعای خیر کن که ارامش به تو برسه😂😂😂

اره بخدا مهمون میومد از پنجره چک میکرد همیشه مهمونام معذب بودن نباید بلند حرف میزدن چون صدا میره بال ...

درکت میکنم واقعا.ببین گلم من خودم تمامه این راه هارو رفتم. بخاطره این میگم برا خودت عشق کن.زندگی نبودجهنم بود