2777
2789

تاپیکتو یه بار دیگه بخون،خودت جواب خودتو دادی

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بهترین کارممکن رو کردیچی بالاتر از اعصاب وآرامشت

مرسی از پاسخت عزیزم نمیدونم چیکار کنم عین خوره داره از جونم میگیره همش فک میکنم اشتباه کردم 🥺

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا خودت مواظب عزیزانم باش✨

ن عادت میکنی ب محیط جدیدت بعد بارداریت حالتم بهتر میشه

مرسی از پاسخت عزیزم درست میگی البته الانم میدونم بخاطر بارداریمه وگرنه دو سال منتظر بودم تا بیام اینجا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه بهترین کارو کردی تا کی میخاستی اونجا بمونی الانم که بارداری مطمئن باش بهت سخت میگذشت

درسته الان خداروشکر میکنم که اینجا بارداریمو میگذرونم ورگنه بعد بدنیا اومدنش دو تربیته میشد بچم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درست وغلط نداره یه طرف آرامش و احترام و بی دردسری یه طرف خونه بزرگ تر با موقعیت و دسترسی بهتربستگی د ...

اصلا خونه برام اهمیتی نداشته اتفاقا اینجا دنج تره و راحت ترم فقط دنبال ارامشم تو این مدت انقد اذیتم کردن که حد نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منکه 8 سال ی جا بودم و مثلا قسمت خوب شهر هم بود خونم، و الان اومدم ی قسمتی ک حتی تو شهر حساب نمیشه و پرته و فقط باید با ماشین رفت و آمد کرد نمیشه تو خیابون رفت، و چقدر پدرم مخالف بود ک بلند نشو... اماااا  خداروشکر میکنم، دوری و دوستی،  عزیزم فقط ب آرامش خودت فکر کن و زایمان میکنی اروم میشی و از اینکه کسی تو تربیت بچت دخالت نداره خوشحالی و حاضری 10 طبقه بدون آسانسور بری بالا اما بچت ب روش و سبک خودت بزرگ بشه و کنارت باشه،  نکه یکی بگه چرا بچه رو نیاوردی خونه ما چرا بردی چرا فلانه 

اون ناراحتی هایی رو ک اونجا داشتی تا صد سال دیگم نمیتونستی تو کله ی شوهرت کنی که واقعا مشکلن

شرایط فیزیکی اونجا بهتر بود درسته ولی ارامش اعصابت چی؟؟

مسکن مهر و طبقه ی سوم و اینام اره درسته حق داری 

ولی مشکلات مسکن مهر باعث میشه ک کم کم شوهرت ب فکر پیشرفت و جابجایی باشه

خونه مادرشوهرت بودی ب خودت میومدی می دیدی پیر شدین و هنوز هیچی ندارین

دیگه اومدی.حتما گل و بلبل نبوده که درومدی.دیگه بهش فکر نکن.بچه دو‌تربیته میشد.بهترین کار رو کردید.خو ...

درسته ، نه اینم خونه پدرشوهرمه چون برادرشوهرم میخاست اینجا رو بفروشه و پدرشوهرم راضی نبود داد ما اومدیم نشستیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلاااا اشتباه نکردی هورموناتم بعد ی مدت درست میشه حالا ب این فکر کن ک بعد ب دنیا اومدن بچه اونجا چ ...

خواهرشوهرا مگه مریضن اذیت میکنن؟

من خودم خواهرشوهرم ولی تاحالا تو به زن برادرم نگفتم

خیلی یاهم صمیمی هستیم

تمام حرفها و درد دلاشو بهم میگه

واقعا درک نمیکنم چرا ذاتشون خرابه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
نه اشتباه نکردی هیچ اشتباهی نکردی فقط یکم نگران شدم گفی طبقه ۳ بدون آسانسور به بچه آسیب نرسه وگرنه م ...

نه مراقبم عزیزم۳۵ تا پله اینا هست ولی عجله ای ندارم و اروم میرم و میام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درسته الان خداروشکر میکنم که اینجا بارداریمو میگذرونم ورگنه بعد بدنیا اومدنش دو تربیته میشد بچم

افرین فقط ارامش خودت مهم باشه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

گفتنیارو کاربرا گفتن یکم از بارداریت که بگذره بهتر میشی حوصله ات هم سر جاش میاد

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*