2777
2789
عنوان

کمکم کنینن لطفا خیلی ضروریه خیلیییی

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 59 پست
واقعا از دیشب تا حالا هزار بار فکر اینجاشو کردم میترسم پای خانواده باز شه به این جریان😢😢😢😢

به قبر هفت جد و آبادش خندیده بگو خودم شماره بابام و سه تا داداشامو میدم مرد باش بیا تا چوب کنن تو ک و ن ت

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط کرده داره از ترست سو استفاده میکنه فقط از تهدیداش تا میتونی شات بگیر نگه دار از همه جا هم بلاکش ...

از بس ترسیدم بخدا از دیشب به خودکشی و هزارتا ازین چیزا فکر کردم بخدا هزار بار سکته ناقص زدم از دیشب تن و بدنم می لرزه نمیدونم چیکار کنم

چندسالتونه؟برید پلیس ببنیید چی میگن بهتون بعد تصمیم نگیرید

۱۷ سالمه

اخه من تا حالا پام به اینجور جاها باز نشده میترسم برم خانواده رو صدا کنن من تو یه شهر کوچیکم اصن تو همون پلیسم یه عالمه قوم و اشنا داریم نمیدونم چه خاکی بریزم سرم😢😢😢😢

به قبر هفت جد و آبادش خندیده بگو خودم شماره بابام و سه تا داداشامو میدم مرد باش بیا تا چوب کنن تو ک ...

😭بخدا هزار بارم به این چیزا فکر کردم میترسم واقعا بتونه شماره بابامو گیر بیاره اونوقت بابام زنده زنده میکشتم بخداا

۱۷ سالمهاخه من تا حالا پام به اینجور جاها باز نشده میترسم برم خانواده رو صدا کنن من تو یه شهر کوچیکم ...

اها پس سنت کمه ...

عزیزم اولا دیگه هیچوقت اسناد شخصی رو ب کسی نده 

دوما اینکه با خودت فک میکردی روانشناس چیکار شماره شناسنامه داره!!!

اینارو میگم یادت بمونه 

بعدم فلا کاری نکن یارو رو بلاک کن فقط این شماره هارو ازت داره؟؟؟

تهش برو شماره بخر سیم کارت قبلی تو دور بنداز

من خودم ۱۸ام تجربه ندارما 

ولی اگر ی تایمی شد به مامانت بگو ...بگو مامان من گول خوردم پشیمونم خودمم دیگه نمیکنم ولی گبتم بگم ی وقتی اتفاقی نیوفته پشیمونی بار بیارم ....

اره ..طرفو بلاک کنا 

شماره ای چیزی نداری از طرف؟

روانشناس مرد بده واقعا ،متاسفم که اینو تجربه کردی♥️

بخدا هرچی بگم کم گفتم😭😭

از دیشب هزار بار به این فکر کردم خودمو بکشم

نمیدونم چرا اینقدر بد بیاری اوردم بخدا تن و بدنم از دیشب هی میلرزه خواب به چشم نیومده😢😭😭😭

بخدا هرچی بگم کم گفتم😭😭از دیشب هزار بار به این فکر کردم خودمو بکشمنمیدونم چرا اینقدر بد بیاری اورد ...

عزیزم نگران نباش اون هیچ کاری نمیتونه بکنه تو شکایت کنی قطعا حقو میدن به تو ،اون فقط میخاد بترسونتت ضعف نشون نده امیدوارم زودتر حالت خوب شه

اها پس سنت کمه ...عزیزم اولا دیگه هیچوقت اسناد شخصی رو ب کسی نده دوما اینکه با خودت فک میکردی روانشن ...

نمیدونم گفت عکس شناسنامه همو ببینیم و کد ملی تا بفهمیم هردو واقعی ای هستیمو اینا من اولاش خندم میومد به کارش ولی اونم خودش فرستاد عکسشو تایم دار منم واقعااا واقعا شست‌شو مغزی داد منم فرستادم تایمدار این ولی داره شماره کد ملی منو 

همین شماره و کد ملی من رو داره 

من سه تا شماره ازش دارم کد ملی‌ش رو هم سیو کردم اون روز گفتم نکنه قالم بزاره و این حرفا

میترسم به خانوادم بگم😢😭بخدا بفهمن زندم نمیزارن مامانمم دست کمی از بابام نداره

نمیدونم گفت عکس شناسنامه همو ببینیم و کد ملی تا بفهمیم هردو واقعی ای هستیمو اینا من اولاش خندم میومد ...

خب دیگه داریش پس نگه دار داستان شد بدی به پلیسی چیزی...

بگو 

..بنظرم از اتفاقای بد جلوگیری میکنا..