2777
2789
عنوان

کمکم کنینن لطفا خیلی ضروریه خیلیییی

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 59 پست
عزیزم نگران نباش اون هیچ کاری نمیتونه بکنه تو شکایت کنی قطعا حقو میدن به تو ،اون فقط میخاد بترسونتت ...

میترسم شکایت کنم پرونده دار شه و ..... بعدش بفهمن 

حتی خاستم از سایت پلیس فتا شکایت کنم ازش ولی اون زرنگ بود اصن ایدی ای چیزی نداره که اونو بزارم بخوام شکایت کنم فقط شماره‌ش هیچی خیلی بلده کاره یادمه ی بارم گفت با چنتا ادم دعواش شده خیلی گیر داده بهشون از همون مجازی کاری کرده که اونا عذر خواهی و... کنن

تو سازمان اطلاعاته خودش

گفت فقط من نبودم قبل منم این بلارو سر خیلیا اورده 😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنید نمیتونه کاری کنه؟بخدا هرچقدرم میگذره ترسم بیشتر میشه گفت چندروز بهم فرصت میده 😢😭😭

خب ببین من الان از مامانم پرسیدم

گفتش که نه هیچ کاری نمیشه با شناسنامه کرد 

مگه اینکه شماره رو داشته باشه که به اون شماره کد پیامک میشه

اون پیامکو بر داره 

اینو گفت مامانم 

گفتم بهش مامان یکی از دوستام عکس از شناسنامه ش فرستاده طرف 

اونم تهدیدش میکنه...اینوگفت

خب ببین من الان از مامانم پرسیدمگفتش که نه هیچ کاری نمیشه با شناسنامه کرد مگه اینکه شماره رو داشته ب ...

مامانم گقت حتی حساب بانکیم نمیتونه باز کنه یا خلاف کنه

چون باید شمارتو داشته باشه

همینو دادی؟

دقیقا چیارو الان اون داره 

مامانم گفت بگو بلاکش کنه 

خب ببین من الان از مامانم پرسیدمگفتش که نه هیچ کاری نمیشه با شناسنامه کرد مگه اینکه شماره رو داشته ب ...

مرسی گلم😭❤️😢واقعا ممنونم ازت

نمیدونی چقدر. در حقم لطف کردی😭

فداتبشم من ممنونم ازت که کمک میکنی 😭😭❤️

مامانم گقت حتی حساب بانکیم نمیتونه باز کنه یا خلاف کنهچون باید شمارتو داشته باشههمینو دادی؟دقیقا چیا ...

یه شمارمو داره اونم از دیشب دراوردم از گوشیم از تلگرامم خروج از اکانت زدم کلا اکانته رو دیگه نمیخوام برم روش خودش دلیت شه همه چی کامل  و کدملی و اسم و فامیلی‌م رو فقط