2777
2789

بچه ها به کسی که فقط یه دنبال کننده تو اینستا داره درخواست بدم یا نه و ۲۵۰ تا دنبال شونده که اکثریت هم پیچ و کلیپ و ایناست 

وقتی یه دنبال کننده داره یعنی نمیخاد کسی بهش درخاست بده؟

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف پسره یا دختر؟ کسی ک دنبالش میکنه دختره یا پسر؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
پسره نمی‌دونم کیه اونی که فالوش دارهآخه قبلا تو ۲۰۰ تا بود الان شده یکی

اگر احساسی هست ک بی خیالش شو خصوصا اگر دختره طرف.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
آره فعلا درخواست نده محدود کرده مگر اینکه تو رو بشناسه خودش درخواست میده

آخه قبلا باهم حرف میزدیم می‌گفت فالوم کن برات پست بفرستم 

یعنی چی محدود کرده

آخه قبلا باهم حرف میزدیم می‌گفت فالوم کن برات پست بفرستم یعنی چی محدود کرده

آخه گویا قبلا فالور زیاد داشته الان کم کرده بعدم میگی یه پسرو فالو داره شاید اون بهش گفته اما اگر قبلا باهاش بودی درخواست بده دختره مشکلی نیس

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
آره فعلا درخواست نده محدود کرده مگر اینکه تو رو بشناسه خودش درخواست میده

بنظرت بهش آیدی پیجمو بدم بگم اگه میخای فالو کن چون دیدم یه فالوور داری گفتم شاید نخای کسی فالوت کنه ضایس؟

آخه گویا قبلا فالور زیاد داشته الان کم کرده بعدم میگی یه پسرو فالو داره شاید اون بهش گفته اما اگر قب ...

نه نگفتم که پسر فالو داره(نمی‌دونم اون یه نفر کیه که فالو داره ولی با کسی نیست)

گفتم خود یارو پسره 

من اصلا واسه این پیج زدم😂🥲

بنظرت بهش آیدی پیجمو بدم بگم اگه میخای فالو کن چون دیدم یه فالوور داری گفتم شاید نخای کسی فالوت کنه ...

نه از قضا داری بهش احترام میزاری اگر متوجه این موضوع بشه به حریم خصوصی یه آدم داری احترام میزاری و اجازه میگیری  

نه نگفتم که پسر فالو داره(نمی‌دونم اون یه نفر کیه که فالو داره ولی با کسی نیست)گفتم خود یارو پسره من ...

خود طرف پسره پس قضیه فرق کرد😂