2777
2789
عنوان

اینجا کسی تک فرزند هست یا کسی که

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 97 پست
عزیزم چرا خدا بیامرزدش؟

سرطان داشت. امروز هم تولدشه😔

همش میگم کاش ی خواهر دیگه داشتم چون بخاطر مریضیم نمیتونمم ازدواج کنم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم تبریک میگم انشالله بسلامتی خودت خواستی؟

قربونت عزیزم😍😘

نه ناخواسته بود

خیلی استرس دارم میگن نکنه نتونم به خوبی مواظبش باشم چون دیگه حوصله بچه ندارم

یا مثلا میگم نکنه دختر اولم فکر کنه دیگه اونو بیشتر دوس دارم

من یه دختر شیرازیم 🎀

من تک فرزند دارم 

یه پسر ۱۶ ساله 

خودش از شرایطش راضیه 

مشکلی با هم نداریم 

برای تربیت و آموزش و رفاهی هم وقت میزاریم و خودش هم همکاری می‌کنه 

اینکه چند تا فرزند داشته باشی و وقتی بزرگ شدن احساس تنهایی نکنی یا خودشون این حس رو نداشته باشن تضمینی براش. جود نداره 

همونطور که داشتن یک فرزند به معنی تنها موندن باشه 

میشه اطرافت شلوغ باشه اما تنها باشی 

غیر از مسائل مالی و امکانات ، برای داشتن فرزند شرایط ر حی مناسب خیلی مهمه

یه دونه بچه دارم اگر شوهرم آدم بود یکی دیگه می آوردم تنها نباشه

انشالله که شوهران خوب میشه

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

من تک فرزند دارم یه پسر ۱۶ ساله خودش از شرایطش راضیه مشکلی با هم نداریم برای تربیت و آموزش و رفاهی ه ...

واقعا ممنونم از توضیحات

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

قربونت عزیزم😍😘نه ناخواسته بودخیلی استرس دارم میگن نکنه نتونم به خوبی مواظبش باشم چون دیگه حوصله بچ ...

امیدوارم بسلامتی به دنیا بیاد پر از خیر و برکت باشه براتون

سرطان داشت. امروز هم تولدشه😔همش میگم کاش ی خواهر دیگه داشتم چون بخاطر مریضیم نمیتونمم ازدواج کنم

خدا رحمتش کنه چند سالش بود؟ 

خودت چه مشکلی داری البته اگه دوست داری بگو

من تک فرزند هستم و یک فرزند دارم. اما تک فرزندی اصلا توصیه نمیکنم.

وای اطلاعات شما کاملتره حالا چرا خودت نمیاری؟

خدا رحمتش کنه چند سالش بود؟ خودت چه مشکلی داری البته اگه دوست داری بگو

اسم مریضی رو نمیونم بگم ولی ی بیماری ژنتیکی هست ک بچه منتقل میشه خواهرم هم بخاطرش سرطان گرفت

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
من پسرم تا تک بوده شرایطم بهتر بود از نظر رسیدگی و..بچهه ا تا وقتی با هم خوبن هر چی بیشتر بهترولی وق ...

اینکه سخت تره

بچه باید حس تنهایی نکنه چه تک فرزند چه بیشتر این مهمه من الان پنج تا خواهر وبرادر دارم از همه تنهاتر ...

مشکل اکثر آدمای این دوره ای عزیزم تنههههاییییی