2777
2789
عنوان

اینجا کسی تک فرزند هست یا کسی که

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 97 پست
متاسفانه در حال متارکه هستم.من تا پارسال توی یک شرکت کارمند بودم و به همراه همسر و فرزندم زندگی میکر ...

استارتر مورد منم یه چیزیه شبیه به همینه

الان دورا دورا زندگی یه عروس که تک دختر یه خانواده است

هم باهمین چالش رو برو شده از دوستان مون 

پدر افتاده توی بستر

مادر پیره دست تنها کاری ازش ساخته نیست

پرستارم گرفتن بازم یه حامی باید دائم باشه

عواقبی که زندگی تک فرزند رو به چالش میکشه

واقعیت اینه کسی نمیتونه پدر مادرش رو دور بندازه

یه برهه ای خیلی فشار به فرزند میاد

خانواده خودشم میشن اهرم فشار

پدر مادر هم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر مورد منم یه چیزیه شبیه به همینهالان دورا دورا زندگی یه عروس که تک دختر یه خانواده استهم باهم ...

بله. این یکی از بزرگترین چالش های زندگی تک فرزندان هست که اگر خواهر یا برادر دیگری وجود داشت با گذشت و فداکاری همدیگر فشارها بین چند نفر تقسیم میشد و زندگی هیچکدام دچار آسیب نمیشد.

ببینید هیچ دو آدمی شبیه هم نیستند که گره های زندگیشون و راه حل هاشون شبیه هم باشند. پس این نوع مقایس ...

به قول خودتون هرکسی راه حل خودشو داره اما نمیشه برای مادر یه پرستار بگیرید به خاطر پسرتون شاید فرجی بشه 

البته من از همه چی خبر ندارم درکل امیدوارم مشکلتون به زودی حل بشه.

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

استارتر مورد منم یه چیزیه شبیه به همینهالان دورا دورا زندگی یه عروس که تک دختر یه خانواده استهم باهم ...

این حرفایی که میزنید همه آشون منطقی و درسته اما بعضی وقتا دلیل هرچقدر محکم باشه علت از همه چیز میبره

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

من یه پسر ۱۱ساله دارم شرایط سخته اگر بخوام عاقل باشم دیگه نباید بچه ای به این دنیا بیارم درآمدمون کم ...

خدا حفظش کنه انشالله پایدار باشید

ممنونم از راهنماییتون

به قول خودتون هرکسی راه حل خودشو داره اما نمیشه برای مادر یه پرستار بگیرید به خاطر پسرتون شاید فرجی ...

بله درست میگید منتحا باید همه اعضا خانواده با شرایط جدید خودشون رو وفق بدند چه از خودم، همسرم و مادرم، که این اتفاق میسر نشد.

من هم بسیار ناراحت تنها پسرم هستم. غمگین و دلتنگشم.

امیدوارم خدا کمکمون کنه.