2777
2789
عنوان

اینجا کسی تک فرزند هست یا کسی که

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 97 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رحمم تک شاخه در ضمن توی بارداری قبلی مسمومیت بارداری داشتم واقعا میترسم

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

من تک فرزندم

راضی هستی

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

من پسرم تا تک بوده شرایطم بهتر بود از نظر رسیدگی و..

بچهه ا تا وقتی با هم خوبن هر چی بیشتر بهتر

ولی وقتی دعوا و درگیری دارند عین طوفان میشه و کنترلش سخت 

به نظرم اگه کسی میخوا دبیاره چندتا دوتاو..

پشت هم بیاره 

درگیری کمتر باشه 

اگر توان مالی دارید دوتا باشن بهتره اختلاف سنی شونم بیشتر ۱از ۸ سال نباشه و از همه مهمتر ی جنس باشن!

من و خواهرم ۶ سال اختلاف داشتیم خیلی وابسته بودیم و الان ک فوت شده روزهای مرگمه 

تنهایی واقعا سخته خیلی بده

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
یه بچه دارم ولی همین امروز بی بی چکم مثبت شد

وای عزیزم تبریک میگم انشالله بسلامتی 

خودت خواستی؟

تک فرزندم و کاملا راضیم اصلا حوصله خواهر یا برادر رو ندارم 

هم از نظر مالی هم عاطفی خوب نیست اکثرا کسایی که خودشون چند فرزندن مخالف تک فرزندین 

تو بچگی امکان فرق گذاشتن خیلی زیاده و بعدا هم برای ارث میراث جنگ درست میشه و فقط بدبختی بیشتره از نظر مالیم همون پولی ته برای یه بچه خرج میکنی باید نصف بشه برای آینده اونام خوب نیست

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁

اگر توان مالی دارید دوتا باشن بهتره اختلاف سنی شونم بیشتر ۱از ۸ سال نباشه و از همه مهمتر ی جنس باشن! ...

عزیزم چرا خدا بیامرزدش؟

عزیزم من که شرایط شمارو نمی‌دونم شما خودتون با همسرتون آگاهانه باید تصمیم بگیرید انشالله هرچی خیره ه ...

گفتم که رحمم تک شاخه

تک فرزندم و کاملا راضیم اصلا حوصله خواهر یا برادر رو ندارم هم از نظر مالی هم عاطفی خوب نیست اکثرا کس ...

دقیقا