2777
2789
عنوان

اینجا کسی تک فرزند هست یا کسی که

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 97 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه برادر داشتم که فوت کرد و الان  با ۴۰ سال سن تک فرزندم تمام تمرکز مادرم روی زندگیه منه بسیار برای من و بچه هام استرس داره و این منو اذیت می کنه  از طرفی برای رفت و آمد ما فقط خونه ی پدر و مادرم میریم اونام خونه ی ما جای دیگه نداریم بریم فقط ما ۶ نفر با همدیگه 

اگه روابط با پدر مادر نزدیک باشه دیگه بچه احساس تنهایی نمیکنه بنظرم اونایی ک از تک فرزندی ناراضی ان ...

من که به خاطر فقر مادی و محبتی پدر و مادرم از اینکه خواهر و برادر دارم متنفرم. لااقل اگه تک فرزند بودم از لحاظ مادی به کمکی بهم میکردن. پدر و مادری که محبت  میکنن و یه بچه دارن‌ . بچه شون هیچ غمی نداره

من یه برادر داشتم که فوت کرد و الان با ۴۰ سال سن تک فرزندم تمام تمرکز مادرم روی زندگیه منه بسیار بر ...

خب الان تقریبا همه اینجور شدن حتی با وجود برادر و خواهر شما چون نداری فکر می‌کنی همه باهم در رفت و آمدن ولی نه اینجوری نیست

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

[QUOTE=396843588]چرا میپرسید؟ برای خودتون؟ که متقاعد بشید بچه دیگه بیارید یا نه؟ اگه از سن بچه دوم گذشته و دیگه بچ ...[/QUOTEببا برای خودم میپرسم سن سن امم  34 میتونم بیارم اما شرایط روحی و روانی و جسمی مساعدی ندارم

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

من تک فرزندم و واقعا راضی امبهترین کاری که در حق من کردن همینه

امیدوارم پسرمم در آینده همین و بگه

متاسفانه در حال متارکه هستم.من تا پارسال توی یک شرکت کارمند بودم و به همراه همسر و فرزندم زندگی میکر ...

عذر میخوام یه سوال من اول فکر کردم شما خانم هستید الان کاربری تون رو خوندم یعنی واقعا خانمتون به خاطر مادر شما میخواد جدا بشه خب نمی‌تونید هر دو رو داشته باشید مثلاً یه خونه ی دوطبقه که هم مادر باشن هم زندگی شما برقرار باشه حیفه شما بچه دارید 

اینطوری من نگران آینده ی پسرم شدم یعنی یه روزی برسه منم سر بار زندگیش بشم

من که به خاطر فقر مادی و محبتی پدر و مادرم از اینکه خواهر و برادر دارم متنفرم. لااقل اگه تک فرزند بو ...

دقیقا کاش این فرق گذاشتن ها نبود

عذر میخوام یه سوال من اول فکر کردم شما خانم هستید الان کاربری تون رو خوندم یعنی واقعا خانمتون به خاط ...

ببینید هیچ دو آدمی شبیه هم نیستند که گره های زندگیشون و راه حل هاشون شبیه هم باشند. پس این نوع مقایسه به نظرم اشتباه است.

مادر بنده توانایی زیادی برای انجام کارهای روزمره شون رو ندارن و به یک نفر در کنارشون احتیاج دارند. تا زمانی که پدر زنده بودن ایشون کنارشون بودند و به مادر کمک میکردند.

یادمه شب آخر توی بیمارستان مادر رو سپرد به من و بعد آسمونی شد...

خیلی تلاش کردم برای هم فرزندی کردن برای مادر هم برای همسر داری برای همسر و هم پدری کردن برای تنها پسرم، اما نشد...

الانم بسیار دلتنگ پسر عزیزم هستم که خیلی شبیه خودمه و منتظر لطف رحمت پرورگار.

الهی بتوانیم پدران و مادرانی نیک برای فرزندانمان و نیز ایشان فرزندانی نیکو برای ما پدران و مادران باشند.

الهی آمین یا رب العالمین