یه بچه داشته باشه به نظرتون خوبه یا نه هم مادرا بگن هم تک فرزند ها
زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.
تک فرزندی و چند فرزندی هر کدوم مزایا و معایب خودشونو دارن ولی اینکه تک فرزندی معمولا همه ی توجه فشا ...
اگه واقعا شرایطش نباشه چی؟
زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.
تک دخترم و با۳۷ سال سن از بچگی واسه خواهر نداشتن با مادرم مشکل داشتم🤭الان هم تنها جایی که دارم برم خونه مادرمه و اونم تنها تو خونس با پدرم و این واقعا منو اذیت میکنه نه خواهری که منو درک کنه یا با هم حرف بزنیم و درددل کنیم وجایی بریم بچه هامون با هم باشن.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما وقتی پول نداشته باشی رفاه بچت رو فراهم کنی اعصابتم بهم میریزه پی اعصابم نداری
اونم این زمونه که بچه همه چی میخواد
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
تک دخترم و با۳۷ سال سن از بچگی واسه خواهر نداشتن با مادرم مشکل داشتم🤭الان هم تنها جایی که دارم برم ...
یعنی پسر منم در آینده اینا رو میگه؟
نیاری بهترهبچه رفاه میخواد شما وقتی پول نداشته باشی رفاه بچت رو فراهم کنی اعصابتم بهم میریزه پی اعصا ...
باورکن مسأله ی مالی تو ی درجه ی آخره برای من تربیت درست مهمتره منم از نظر اعصاب خیلی ضعیفم
مسأله ی مالی مهم هست اما به نظرم دادن یه انسان شریف به جامعه مهمتره
ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
باورکن مسأله ی مالی تو ی درجه ی آخره برای من تربیت درست مهمتره منم از نظر اعصاب خیلی ضعیفم
خوب یکم یوگا و مدیتیشن کار کن
پادکست آرامشی و روانشناسی گوش بده
یکم رو اعصابت کار کن بعد بچه بیار
البته اگه رابطه ات با همسرت خوبه
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
دیگه تصمیم شخصیه دیگه بین بدو بدتر باید ببینید کدومش بدتره طبیعتا اون یکیو انتخاب کنید
یعنی باز بیارم؟
ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…