2777
2789
عنوان

بچه ها باید شش ساله بروند مدرسه چقدر صحت دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 34 پست
پسر من نیمه اول ۹۹هست میخواستم هفت ساله بزارم مدرسه الان موندم چ میشه

خب عزیزم بچه یک شما سال بعد میرع پیش چون نیمه اوله 

و پنج یتا تمام می‌ره پیش 

نگران نباش 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من نیمه اول ۹۹هست میخواستم هفت ساله بزارم مدرسه الان موندم چ میشه

فکرش نکن عزیزم بچه خواهرم ۶ سالشع این یک هفته و داره میره مدرسه عالی پیش رفته اونم نیمه اولی هست پیش دبستانی خیلی مهمه اون پیش ۱ و ۲ رفته کامل اولش سخت بود ولی بعد عادت کرد

آمادگی اصلا نداره

همه همینن والا فک کن خواهرزاده من یه دختر بچه ۴ ساله بود رفت پیش ۲ با اینکه اجبار نبود اختیاری فرستاد خواهرم چون هم بچه اجتماعی میشع هم آداب سر کلاس نشستن و مدرسه رفتن یاد میگیره سرگرم میشه یه مهد کودک خوب پیدا کرد ثبت نامش کرد باور کن جثه اش انقدر کوچیک بود وقتی رفت انگار یه کیف بود ک پا داشت تا سه هفته خواهرم تو مدرسه بود تا این عادت کرد به مدرسه در عوض سال بعذش پیش دبستانی رو با خیالت راحت اصلا اذیت نکرد