خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نیمه اولی هاهم همیشه۶ساله رفتن کلاهمه درطی سال۷سالشون کامل میشه
مثلاخودم۶سالونیمه بودم کلاس اول
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
پسر من که نیمه اولی هست اگه امسال نزارم پیش سال بعد باید بره مدرسه یعنی کلا اینجوری همه مادرها سردرگ ...
عزیزم پیش دبستانی اجباری شده و اگه کسی نره یه ماه تابستون باید بره
متولد چه سالیه ؟!
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بچه های نیمه اول کلاس دوم تا نصف سال ۷ سالشونهخانواده من و همسرم ۱۱ تا بچه نیمه اولی داریم
میدونم الان یک نیمه رفت عقب
قانونه صبح ذیدمغ یک سال روتذذغ میرن و یک سال ذوتذ تموم میشه
برای نیمه اولی ها فرقی ندارع در هر صورت