2777
2789
عنوان

بچه ها باید شش ساله بروند مدرسه چقدر صحت دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 34 پست

خب ۶ساله میره دیگه دختر من نیمه اول۹۶هستش همون۶سالگی رفت کلاس اول

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
۷ سال کلاس دومن

نه هشت دومه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنج سال تمام پیش دبستانی‌ شش سال تمام کلاس اولهتمر تصویب نشده ولی میشه از سال بعد

پسر من که نیمه اولی هست 

اگه امسال نزارم پیش سال بعد باید بره مدرسه یعنی 

کلا اینجوری همه مادرها سردرگم میشن 

زود باید تصویب بشه 

چون بیشتر مردم می‌خوان شش ساله بزارید پیش هفت سال مدرسه 

اینطوری پیش نرفته باید بره مدرسه 

نیمه اولی هاهم همیشه۶ساله رفتن کلاهمه درطی سال۷سالشون کامل میشه

مثلاخودم۶سالونیمه بودم کلاس اول

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

نیمه اولی هاهم همیشه۶ساله رفتن کلاهمه درطی سال۷سالشون کامل میشهمثلاخودم۶سالونیمه بودم کلاس اول

وای 

پنج سال تمام شش سال شروع بشه همه باید برند مدرسه 

هفت سال دیگه وجود ندارن

پسر من که نیمه اولی هست اگه امسال نزارم پیش سال بعد باید بره مدرسه یعنی کلا اینجوری همه مادرها سردرگ ...

عزیزم پیش دبستانی اجباری شده و اگه کسی نره یه ماه تابستون باید بره 

متولد چه سالیه ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
پسر من که نیمه اولی هست اگه امسال نزارم پیش سال بعد باید بره مدرسه یعنی کلا اینجوری همه مادرها سردرگ ...

عزیزم این حرفا رو ولش خودتو الکی گیج نکن 

برو بچه ات ثبت نام کن پیش دبستانی تا دیر نشده 

پسر داداشمم متولد تیر ۹۹ هست داره میره پیش دبستانی 

بچه های نیمه اول کلاس دوم تا نصف سال ۷ سالشونهخانواده من و همسرم ۱۱ تا بچه نیمه اولی داریم

می‌دونم الان یک نیمه رفت عقب 

قانونه صبح ذیدمغ یک سال روتذذغ میرن و یک سال ذوتذ تموم میشه 

برای نیمه اولی ها فرقی ندارع در هر صورت 

دختر خواهرم ۶ سالش هست متولد نیمه اول ۹۸ الان کلاس اول داره میره دو سال قبل هم پیش ۱ و ۲ رفته

پسر من نیمه اول ۹۹هست میخواستم هفت ساله بزارم مدرسه 

الان موندم چ میشه

هفت میشه دوم طبق قانون جدید

می‌دونم