2777
2789
عنوان

امتحان شهری رانندگی کیا دادن بیاید

390 بازدید | 72 پست

خیلی سخت میگیرن؟ 

مربیم همش میگه خیلی سخت میگیرن یدونه اشتباهم کنی ردی 

خیلی اعتماد ب نفسم داغون شده خیلی ذوق داشتم حالا برام امتحان مثل کابوس شده .همه میگن استعدادشو داری ولی خیلی میترسم میگم نکنه چندین بار رد شم 😔

اره 

درست گفتن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی بلدی و تمرین کردی چرا رد بشی هر چی گفت راحت انجام بده

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر
من میخام تازه ثبت نام کنم..هزینه چقدره؟چجوره عزیزم..میشه توضیح بدی.. مدارک چی ببرم..آیا کلاس های آیی ...

تا اینجای کار نزدیکه ده تومن پول دادم .ولی هزینه ی اصلی هشتو نیم 

ایین نامه کلاساش حضوری ولی حالا یدونشم نرفتی اشکال نداره

مدارک هم عکس سه در چهار احراز هویت و چشم پزشکی