2777
2789

سلام خانما، ما رابطمونو با بعضی از فامیلا قطع کردیم، مثلا با یکی از،زن عموهام چون پشت سر همه حرف میزد، ما هم سرد شدیم، یا مثلا زن داییم، اهل جادو و اینا بود با این که اعتقادی ندارم، ولی با ایشونم تقریبا سرد رفتار میکنیم و دوریم ازشون.

زن عموم رفته به همسایمون گفته، این خانواده(خانواده ی من) ، با هر خانواده ای که دخترشو شوهر بده، دشمن میشن!!!😐 یعنی ما بخاطر ازدواج دخترای بقیه ناراحت میشیم و قطع رابطه میکنیم.

گفته چون کسی دختر خودشو نمیگیره!

من ۲۹ سالمه و تا حالا خواستگاری که تایپ خودم باشه واسم نیومده...

شما هم باشین ناراحت میشین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره 

حق نداشت و نداره چرت و پرت بگه

به این چه

بی تفاوت باش

نگاشم نکن

انقدر پشتتون حرف بزنه جونشون در بره 

خودشو کوچیک میکنه در واقع 

مردم خودشون تشخیص میدن کی خوبه کی بده 

در ضمن سن ات هم برای ازدواج مناسبه ؛ نه زوده نه دیره 

به خودت برس؛ برو بیا بگرد دیده بشی

الان عقل مردم به چشمشونه 

انشاالله اونی که مدنظرته گیرت بیاد؛ همه مجردها

ی راه حل دارم بهت میگم شما هم تاپیک قانون مورفی که من زدم گزارش بزن حرز امام جواد بگیر خیلی خوبه

گزارش میزنم

ولی حرز امام جواد یه بار یه نفر تاپیک زده بود که مشکلاتی براش پیش اومده بود، میترسم برم سمت این چیزا

گزارش میزنمولی حرز امام جواد یه بار یه نفر تاپیک زده بود که مشکلاتی براش پیش اومده بود، میترسم برم س ...

درسته یبار خواستیم بخریم با اون تاپیک کلا منصرف شدیم .ولی همسایتون ساکت نشسته چیری به فامیلتون نگفته 

آره حق نداشت و نداره چرت و پرت بگهبه این چهبی تفاوت باشنگاشم نکنانقدر پشتتون حرف بزنه جونشون در بره ...

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی

من انقد درگیر کار و آزمون و... هستم، که واقعا پریشونم

بعد من واقعا هیچ کاری با کم و کاستی های زندگی اونا ندارم

بیشتر برای مامانم ناراحت شدم، گفته بود این زن نمیتونه ازدواج دخترای بقیه رو ببینه، چون دختر خودش مونده... با اینکه مامانم اصلا خدایی اینطور نیس, خیلی روشن فکره اصلا ذهنش رو این مسائل نیس

درسته یبار خواستیم بخریم با اون تاپیک کلا منصرف شدیم .ولی همسایتون ساکت نشسته چیری به فامیلتون نگفته

اونو نمیدونم والا دیگه چیزی گفته یا نه...

ولی واقعا برای کاری که از من بر نمیاد نمیدونم باید چیکار کنم. به اندازه ی کافی بیرون میرم، ظاهرمم خوبه، دیگه مگه گل بگیرم برم خواستگاری پسرا

والا عزیزم بلد نیستم، جای مطمئن

میگم نذر هم خوبه، 8800 صلوات نذر امام رضا علیه السلام بکنید و ان شاء الله کارتون درست بشه 

ی نفر میگفت ختم 40 روزه زیارت عاشورا به نیت شهید ابراهیم هادی گرفته بود ازدواج کرده بود 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم