2777
2789
خدایا توبه چند بار در تایید حرفت متن نوشتم و پاک کردم از خدا ترسیدم متن ارسال نکردم گفتم بیخیال اگه ...

چرا همه چیو به خدا ربط میدی؟

اتاق جدا بخوابن ببینم خدا چجوری میخواد

از قدیم گفتن از تو حرکت از خدا برکت

حرکت نکنن هیچ اتفاقی نمیفته😂😂

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا عقل اختیار داده به بشر

اون که بعله منم حرف اسی رو تایید میکنم ولی خب بازم نمیخوام سرزنش کنم اینقدر تو زندگی بالا پایین دیدم که میترسم راجع به این مسئله نظر قاطعی بدم

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

موافقم

تو این تورم اصلا نباید بچه اورد به نظر من

چون اون کسی که الان وضعش خوبه هم چندسال دیگه با افزایش تورم مشکلات مالی پیدا میکنه

تورم هم در حال افزایشه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

نمیدونم چی بگم 

نه میتونم تایید کنم نه تکذیب 

اینجور تاپیکها رو میبینم قفل میشم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

منم امروز داشتم ب این فکر میکردم هرکسی صلاحیت بچه دار شدن و ندارع بخدا واجب نیست همه بچه دار بشن.مثل ...

بچه ندارید؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ