آنجولوناجیلی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 140 عنوان بیست و پنج سالمه ولی دلم نمیخواد ازدواج کنم 167 بازدید | 15 پست از لحاظ روحی خستم و دلم میخواد تا سی سالگی مجرد باشم ولی خانوادم میگن اون موقع دیگه خاستگار خوب برات نمیاد و ممکنه برا بچه دار شدن ب مشکل بخورینظرتون چیه 1404/07/07 | 11:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مبیناوالنا عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 14236 هر وقت خواستگار خوب واسه ت اومد ازدواج کنچه ۲۰ سالگیچه ۳۰ سالگیچه ۴۰ https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK
اسفندی۷۶ عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7073 چی بگم والا از یه طرف خودت حق داری و امادگیشو نداری . از یه طرف هم خانوادت بی راه هم نمیگن . یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
shifteyefarabi عضویت: 1404/05/29 تعداد پست: 605 هرجور خودت راحتی منم تادوسال دیگه قصد ازدواج ندارم چون اصلا حوصله هیچ نری رو ندارم ولی خب از الان باید یکیو پیدا کنم برای آشنایی تا دوسال دیگه به ازدواج ختم بشه بخدا تنبلیم میشه خودمو بذارم تو جمع تا بتونم کسیو پیدا کنم
امیدوار۰۳۰۲ عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 529 اگه مورد خوب پیش اومد ازدواج کن پیش نیومد فقط به خاطر سن زیر بار ازدواج غلط نروولی اینو راست میگن سن بالا یه کم سخت میشه برای حاملگی و بزرگ کردن بچه و ....سعی کن به فکر ازدواج خوب تو همین سن باشی
avin_84 عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 455 ممکنه ۳۰ سالگی یه خاستگار بهترم بیاد ولی خب بسته به شرایطط داره
روژان۹۴۹۴ عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 24419 منم میگم ازدواج بالای ۳۰ . البته برای دختری که فعال و دنبال پیشرفت و.. است
آنجولوناجیلی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 140 چی بگم والا از یه طرف خودت حق داری و امادگیشو نداری . از یه طرف هم خانوادت بی راه هم نمیگن . ینی الان ک ۲۵ سالمه دیر شده؟
آنجولوناجیلی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 140 هرجور خودت راحتی منم تادوسال دیگه قصد ازدواج ندارم چون اصلا حوصله هیچ نری رو ندارم ولی خب از الان با ... منم حوصله ندارم واقعا نمیدونم میتونم یه زندگی متاهلی رو هندل کنم یانه
آنجولوناجیلی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 140 منم میگم ازدواج بالای ۳۰ . البته برای دختری که فعال و دنبال پیشرفت و.. است والا منم دارم میرم سرکار و دنبال پیشرفتم. ولی تفکر و رسوم سنتی هم ولم نمیکنن
shifteyefarabi عضویت: 1404/05/29 تعداد پست: 605 منم حوصله ندارم واقعا نمیدونم میتونم یه زندگی متاهلی رو هندل کنم یانه هندل کردن که کاری نداره بری تو زندگی همه چی اوکی میشه من بیشتر به این خاطر حوصله هیچ مردی رو ندارم چون کلا آدم ریلکس وتنبلیم حوصله آشپزی وبچه داری و ...ندارم چون ازبچگی تو خونه دست به سیاه سفید نزدم کار بیرون هم فقط بخاطر حقوقش به سختی انجام میدادم وگرنه اصلا آدم کاری نیستم
روژان۹۴۹۴ عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 24419 والا منم دارم میرم سرکار و دنبال پیشرفتم. ولی تفکر و رسوم سنتی هم ولم نمیکنن پس اگر دنبال کار اینایی بزار بعد ۳۰