2777
2789
عنوان

عروس با لنز یا بدون‌لنز

286 بازدید | 44 پست

کدومش؟

با لنز از نزدیک دیدم حس‌کردم چشاشون‌مصنوعی بود یعنی فکرکنم تو فیلما ضایع باشه از طرفیم دلم‌میخاد شب عروسیم خودم باشم چشمام ماشی یا قهوه‌ای رو ب عسلیه و براقه و درشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میگفتم بدون لنز ولی ارایشگرم گف ب من اعتماد کن انقدر لنزم قشنگ بود عاشقش شدم حیف ک خرابش کردم

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

من چشمام مشکیه و لنز نذاشتم. موهامو رنگ نکردم

تغییر‌کرده بودین؟

من دختر خالم لنز عسلی داشت تو صورتش از نزدیک نگاه میکردم یطوری بودم چشماش خیلی زشت بودن

یکی از اقوام هم طوسی داشت هماهنگ نبود با صورتش

منم میگفتم بدون لنز ولی ارایشگرم گف ب من اعتماد کن انقدر لنزم قشنگ بود عاشقش شدم حیف ک خرابش کردم

حالا دیگ نهایت یا رنگ سبز یا عسلی یا طوسی 

مردمک چشمو خیلی درشت نشون میده صورت ناهماهنگ میشه

حالا دیگ نهایت یا رنگ سبز یا عسلی یا طوسی مردمک چشمو خیلی درشت نشون میده صورت ناهماهنگ میشه

ازمن خیلی طبیعی و قشنگ بود

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بدون لنز چیه چشم رو داغون میکنه احتمال عفونت رو زیاد میکنه تازه قشنگم نیست قشنگ ضایعس لنزه.

اره حالا کن چشمام درشته رنگ چشمم قشنگه و براقه شوهرم اوایل عقد میگفت انگار میخای گریه‌کنی مردمک چشمم می‌درخشه

تغییر‌کرده بودین؟من دختر خالم لنز عسلی داشت تو صورتش از نزدیک نگاه میکردم یطوری بودم چشماش خیلی زشت ...

تغییری که شناخته نشم نه واقعا ولی خودم بودم نسخه ی آرایش کرده و خوشگلتر خودم 

متاهل هستم. لطفا آقایون به هیچ وجه در تاپیک های من شرکت نکنن