2777
2789
عنوان

عروس با لنز یا بدون‌لنز

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 44 پست
فکر میکنم الان نچرال مده

اشتباه میکنی الان همه عروستا لنز طبیعی میذارن 

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی مثلا چ رنگ

ازمن خیلی زنگش خاص بود حیف ادم میترسه اینجا عکس بذاره

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بدون لنز زیباتره

اره من ارایش ملایم ب صورتم بیشتر میاد فکرکنم لنز نزارم بهتر باشه بخصوص ک صورتمم لاغره لنز بزارم فکرکنم مصنوعی دیده میشم

شوهرمم میگه چشمای خودت قشنگتره

اره من ارایش ملایم ب صورتم بیشتر میاد فکرکنم لنز نزارم بهتر باشه بخصوص ک صورتمم لاغره لنز بزارم فکرک ...

ازمن میشنوی نزار، بخدا تو مراسما شنیدم این لنز چیه بچه دار بشن نمیگه مامان تو رنگ چشمت اینه چطور اینطور شده؟!و خندیدن

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

ازمن میشنوی نزار، بخدا تو مراسما شنیدم این لنز چیه بچه دار بشن نمیگه مامان تو رنگ چشمت اینه چطور این ...

سر عقد ارایشم خیلی بد شد چون آرایشگاهم بد بود الان آرایشگاهم خوبه فقط میترسم زشت بشم نمیدونم بزارم نزارم

دخترخالم اخرشب چشماش قرمز شده بود صورتش بی روح و یجوری انگار خستس

چشمام درشته شوهرمم میگه نزار دلم میخاد ب چشم شوهرم قشنگ باشک

ازمن میشنوی نزار، بخدا تو مراسما شنیدم این لنز چیه بچه دار بشن نمیگه مامان تو رنگ چشمت اینه چطور این ...

ی عروس دیدم چشماش طبیعی سبز بود یعنی رنگ اصلی چشماش بود

ولی یکی دیگ دیدم چشماش قهوه ای بود

اونی چشمش قهوه ای بود قشنگتر بود 

اونی ک چشمش سبز بود بدون ارایشش بهتر بود تا بعدداز ارایشش چشماش ترسناک شده بود

سر عقد ارایشم خیلی بد شد چون آرایشگاهم بد بود الان آرایشگاهم خوبه فقط میترسم زشت بشم نمیدونم بزارم ن ...

بهترین کار اینه با میکاپ کارت مشورت کنی 

تا به حال لنز گذاشتی اخه همون روز اول بزاری شنیدم چشما بخصوص چشم درشت ریز و بد میشه 

بعد مارک خوب بخر  دوتا اشنا داشتیم سر همین عروسیشون لنز گذاشتن یکیش ذوب شد چون اسپند اوردن جلوش گرما خورد اون یکی هم درش نیاورد بعد مراسم دیدش از بین رفت

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»