2777
2789

تونسته باشه پیج اینستا و کاربری تو سایت و دو رقم اخر شماره تلفن و اینکه پیجت خصوصی باشه ولی عکستو تونسته باشه برداره  

چه اطلاعات دیگه ای میتونه پیدا کنه ازت

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

من حتی تونستم شماره ملی نامزد سابقم پیدا کنم 😔

بیشتر منو ترسوندی💔💔💔💔

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا همین حدچیز دیگه نمیتونه خودتو لو ندی یموقع

یعنی چی خودمو لو ندم چیکار کنم

من شماره ملی و عکس و آدرس خونه مخفی خودش و

شماره تلفن و آدرس خونه و محل کار و پیج و عکسای زن سابقشم پیدا کردم

"هر تلخی و مرارتی خواهد گذشت، فقط صبر کن و به روزایی فکر کن که لبخند واقعی‌ت رو دوباره می‌بینی." 🌿✨

منظور هول نکنی

کاش زدتر میگفتید🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بیشتر منو ترسوندی💔💔💔💔

من حتی شماره محل کارش پیدا کردم ولی ذهنم میتونست پیدا کنم خیلی چیزارو باید فقط فکر کنی چطور میتونی پیدا کنی من حتی ی شماره تو تهران بعد ۱ ماه یک شرکتو پیدا کردم شمارشو 

من شماره ملی و عکس و آدرس خونه مخفی خودش وشماره تلفن و آدرس خونه و محل کار و پیج و عکسای زن سابقشم پ ...

جاننننننننن یعنی قرارررهههه کل اینارو پیدا کنهه

من حتی شماره محل کارش پیدا کردم ولی ذهنم میتونست پیدا کنم خیلی چیزارو باید فقط فکر کنی چطور میتونی پ ...

چجوری اینکارارو میکنید چجوریی میشه 😂

تو ایران اشنا داشته باشی تا اطلاعات خونواده طرفم میتونی راحت دربیاری متاسفانه امنیت اطلاعات صفرررررر ...

ای خداا💔💔💔💔