2777
2789
عنوان

یک آدم چقدر میتونه ازت اطلاعات پیدا کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 25 پست
جاننننننننن یعنی قرارررهههه کل اینارو پیدا کنهه

طرف تو رو نمیدونم چطوریه 

ولی من خودم همه اینا رو پیدا کردم بدون اینکه حتی اسم و فامیل زن سابقشو و مشکلات و علت جداییشو بگه همه رو در اوردم

"هر تلخی و مرارتی خواهد گذشت، فقط صبر کن و به روزایی فکر کن که لبخند واقعی‌ت رو دوباره می‌بینی." 🌿✨

میشه بگی چطوری؟؟

خب نامزد سابقم تو شرکت های مختلفی مدیر عامل و رییس بود بعد من نمیدونستم یروز نشستم رزومشو خوندم خودش روحشم خبر نداشت توگوگل چن بار سرچ کردم یهو ی شرکت دیدم درمورد رییسشون زده بود اسم فامیلشو یهو شماره ملیشم زده بود وقتی بهش گفتم شماره ملیشو شاخ دراورد گفت چطور فهمیدی ولی اینم بگم ک ب سختی خیلی سخت تونستم پیدا کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان تاپیک زدی دیگه 😁

خودشم تاپیکمو میبینه و میخونه 😂😂

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

طرف تو رو نمیدونم چطوریه ولی من خودم همه اینا رو پیدا کردم بدون اینکه حتی اسم و فامیل زن سابقشو و مش ...

اون خیلی زرنگه😂😂😂

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اون خیلی زرنگه😂😂😂

اگر بخواد بفهمه کاری نداره مخصوصا اگر شهرتون کوچیک باشه 

اگر شهرتون بزرگم باشه میتونه به یکی از اشناهات نزدیک بشه یا کافیه مثلا تو یک دوستی داشته باشی که شوهر یا دوست پسرشو این طرفت بشناسه

"هر تلخی و مرارتی خواهد گذشت، فقط صبر کن و به روزایی فکر کن که لبخند واقعی‌ت رو دوباره می‌بینی." 🌿✨

خودش ک رییس بود تازه اصلا نمیدونست چطور تونستم تااین حد ازش خبر در بیارم

باز اون مرد بود من دخترم فرض کن یکی این همه اطلاعات از من پیدا کرده😬😬😂😂

اگر بخواد بفهمه کاری نداره مخصوصا اگر شهرتون کوچیک باشه اگر شهرتون بزرگم باشه میتونه به یکی از اشناه ...

شهرمون کوچیکه آشنارو هم نمیدونم

میشه بازم فقط باید ذهنتو بکار بندازی چطور اطلاعات در بیاری ولی خیلی سخته راستش

من نمیخوام پیدا کنم چیزی حوصله ندارم اصلا ولی اون هر چقدر میگذره اطلاعات بیشتری پیدا میکنه حتی تو زمان کم