2777
2789

تونسته باشه پیج اینستا و کاربری تو سایت و دو رقم اخر شماره تلفن و اینکه پیجت خصوصی باشه ولی عکستو تونسته باشه برداره  

چه اطلاعات دیگه ای میتونه پیدا کنه ازت

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

من حتی تونستم شماره ملی نامزد سابقم پیدا کنم 😔

بیشتر منو ترسوندی💔💔💔💔

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا همین حدچیز دیگه نمیتونه خودتو لو ندی یموقع

یعنی چی خودمو لو ندم چیکار کنم

من شماره ملی و عکس و آدرس خونه مخفی خودش و

شماره تلفن و آدرس خونه و محل کار و پیج و عکسای زن سابقشم پیدا کردم

"هر تلخی و مرارتی خواهد گذشت، فقط صبر کن و به روزایی فکر کن که لبخند واقعی‌ت رو دوباره می‌بینی." 🌿✨

منظور هول نکنی

کاش زدتر میگفتید🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بیشتر منو ترسوندی💔💔💔💔

من حتی شماره محل کارش پیدا کردم ولی ذهنم میتونست پیدا کنم خیلی چیزارو باید فقط فکر کنی چطور میتونی پیدا کنی من حتی ی شماره تو تهران بعد ۱ ماه یک شرکتو پیدا کردم شمارشو 

من شماره ملی و عکس و آدرس خونه مخفی خودش وشماره تلفن و آدرس خونه و محل کار و پیج و عکسای زن سابقشم پ ...

جاننننننننن یعنی قرارررهههه کل اینارو پیدا کنهه

من حتی شماره محل کارش پیدا کردم ولی ذهنم میتونست پیدا کنم خیلی چیزارو باید فقط فکر کنی چطور میتونی پ ...

چجوری اینکارارو میکنید چجوریی میشه 😂

تو ایران اشنا داشته باشی تا اطلاعات خونواده طرفم میتونی راحت دربیاری متاسفانه امنیت اطلاعات صفرررررر ...

ای خداا💔💔💔💔