2777
2789

من کنکوریم ولی ریاضیم صفره برای تشریحی خوبه نمرم بالای ۱۹عه ولی سر تست خیلییی گیر میکنم کرمی میبینم از پارسال ولی دریغ از یه تست زنی خوب اوناییم که بلدم بعد ۲۰دقیقه یه تست میزنم دیروز ۳ساعت رو یه تست گیر کردم

الان نمیدونم چیکار کنم با درسنامه برم جلو دبیر خوب نمیشناسم کیه 

ممنون میشم صادقانه و برحسب تجربه خودتون یا اطرافیان کمکم کنید مه صرفا معروفیت اون دبیر

ما زِنده ایم به اَشکِ شوقِ بَعدِ اَندوه ها....🌱🌙

وقتی ریاضیت اینقدر خوبه که تشریحی بالا ۱۹ میشی پس یه نظر من شاید روش خوندنت واسه تست اشتباهه

دیدی سوال‌های تستی کلا سبک سؤالش با سوال‌های تشریحی فرق داره مدلش فرق داره

سبک خوندنت و سوال حل کردنت رو با اون سبک هماهنگ کن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر مفاهیم رو بلدی از درسنامه آیکیو بخون و تست بزن

همون اول کتابش رو نخر اول از رو پی دی اف بخون اگراوکی بودی کتاب بخر

وگرنه دنبال معلم حضوری باش و باهاش پیش برو

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

وقتی ریاضیت اینقدر خوبه که تشریحی بالا ۱۹ میشی پس یه نظر من شاید روش خوندنت واسه تست اشتباههدیدی سوا ...

من تایممو تقسیم میکردم سه ساعت ریاضی داشتم ۲ساعت ویدیو بعد جزوه و تستش

ما زِنده ایم به اَشکِ شوقِ بَعدِ اَندوه ها....🌱🌙

من تایممو تقسیم میکردم سه ساعت ریاضی داشتم ۲ساعت ویدیو بعد جزوه و تستش

نه با تایم کاری ندارم 

منظورم اون سبک خود خوندنشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم