2777
2789

من باردارم با اینکه یه عالمه درد داشتم یه ربع به هفت پاشدم صبحانه آماده کردم به سختی اومدم پسرمو بیدار کردم امسال پیش دو می‌ره باید هشت و ربع مدرسه باشه نشستم بهش صبحانه دادم کلی شوخی کردم باهاش که اخلاقش بیاد سر جاش بعد آقای همسر رو بیدار کردم اومده سر سفره میگه چرا منو صدا کردی باید اول بچه کامل کامل آماده باشه بعد منو صدا کنی من یه کلمه گفتم عجب آدمیه ها شروع کرد کلی چرت و پرت بهم بگه و دلمو بشکنه اونوقت تا حالا دارم گریه میکنم...

چیکارش کنم؟؟؟

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینها سر کار که می خوان برن اعصابشون خرد هست می خوان تو سر یکی خالی کنند

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی اونم شاید خوابالو بوده ی چی گفته ب دل نگیر شما بارداری حساسی

یعنی انقد . فهم و شعور ندارن که نباید اینجوری با زن باردار حرف بزنه؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه سوال از اول تو عقدم همین بود؟

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

عجب آدمیه حالا کمتر بخوابه چی میشه مگه خودتا ناراحت نکن بارداری

🥲🥲🥲🥲

کمبود خواب میگیره 

بخدا من از شب تا صبحم خواب ندارم از بس درد دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کلا یه دنده هست ولی آدم خوبیهلجبازه و قد

پس خودتو اذیت نکن نشنیده بگیر 

هرچند چون بارداری یکم حساس هستی

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

مردا همینطورین باید باهاشون بسازی.. منم دوران بارداریم با همسرم خیلی جر و بحث میکردم اون از من باردا ...

همین

بهش گفتم فک کنم نزدیک پریودته😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40