2777
2789
خوب نمیخوابن بیچارها یه عالمه مشقو کار عملیو داستان حفظ کردن دارن مثل قبل نیست تو کتاب باید مینوشتیم ...

گذشته که کار بیشتر بود

هیچ وقت بچه ها اونم ابتدایی کارشون کم نبوده

این مدرسه اش خیلی خوبه دلم نمیاد عوضش کنم خداکنه مجبور نشم

عزیزم چرا صورت مسئله رو زیر سوال میبری 😁 

بجای تغییر مدرسه ساعت خواب خونواده رو تغییر بده ...

خودتونم شده الکی زود بخوابید برای بچه سوال پیش نیاد ک 

شما نمی‌خوابید چرا من زود بخوابم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پسر منم کلاس اوله مجبورم ۶بیدار کنم بچم تو خواب لباس میپوشه صبحانه میخوره یه دو هفته طاقت بیار ...

چرا انقدرزود بیدارش می‌کنی . من دخترم رو به ربع به ۷ بیدار میکنم . ۷و ربع سرویسش میاد.

خدا حفظ شون کنه😍اصلا سر صبح بوی غذای دلخواه چشمای آدمو باز می کنهبچه های من کتلت خیلی دوست دارنصبح ...

زنده باشین خدا عزیزاتون و حفظ کنه ❤️

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
عزیزم پسر منم کلاس اوله مجبورم ۶بیدار کنم بچم تو خواب لباس میپوشه صبحانه میخوره یه دو هفته طاقت بیار ...

خیلی زود بیدار نکن من همه وسایل دخترم جمع میکنم حتی بیدارش نمیکنم لباس بپوشه خودم تو خواب براش میپوشم فقط ۵ دقه قبل سرویس صداش میزنم که صورتش بشوره

خیلی زود بیدار نکن من همه وسایل دخترم جمع میکنم حتی بیدارش نمیکنم لباس بپوشه خودم تو خواب براش میپوش ...

منم وسایلو لباسشو اماده میکنم شب فقط صبح چون ضعف نکنه تا زنگ تفریح بیدار میکنم صبحونشو بخوره لباس بپوشه

چرا انقدرزود بیدارش می‌کنی . من دخترم رو به ربع به ۷ بیدار میکنم . ۷و ربع سرویسش میاد.

عزیزم سرویسش ۶/۳۰میاد دنبالش بچم خیلی اذیت میشه بخدا اعتراضم کردم میگه من بازم تو مدارس دیگه سرویس دارم نمیتونم دیرتر بیام 

گذشته که کار بیشتر بودهیچ وقت بچه ها اونم ابتدایی کارشون کم نبوده

من که تجربه  برا دو تا دخترم داشتم امساله معلمش تو این چند روز رسما دهنمونو صاف کرد هرروز یه عالمه کاردستیو نقاشیو مشق میده داستانو شعرم باید حفظ کنه اخه این بچه برای کلاس اول خیلی سحته هرروز یه داستانو شعر جدید حفظ باشه برل روز بعد حالا تکالیفشونو بیخیال شیم کهدزیاده

منم وسایلو لباسشو اماده میکنم شب فقط صبح چون ضعف نکنه تا زنگ تفریح بیدار میکنم صبحونشو بخوره لباس بپ ...

مدرسع اینا صبحونه داخل مدرسه میخورن تازه میان وعده هم بهشون آش میدن 

ده دیره عزیزم من این مشکلو توی پیش دبستانی دخترم داشتم که صبحا نمیرفت یه کاربری همینجا راهنماییم کرد تاپیکش هست اگر دوست داری بخون . اقلا ۸ یا ۸ و نیم بخوابون که خوابشو کامل رفته باشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من که تجربه برا دو تا دخترم داشتم امساله معلمش تو این چند روز رسما دهنمونو صاف کرد هرروز یه عالمه ک ...

جلسه که گذاشت برای معلم شون توضیح بدین اینجا بچه ها فقط 6 سالشونه

حالا نمی‌خواد تمام درهای علم رو تو این سن براشون باز کنه

چه خبره مگه