2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم پارسال دخترم کلاس اول بود همیشه همین داستان داشتم دیگه خودمم گریه م میگرفت اخه چرا باید صبح زود بچه رو بفرستم مدرسه کاش شیفت عصر بود خلاصه کم کم عادت میکنه امسال همون اواخر خرداد مدرسه شو برا شیف عصر عوض کردم خدا رو شکر خیلی بهتره البته شیفت عصرم بدیها خودشو داره تا بیاد خونه و عصرونه بخوره شب شده و خسته ست و.. اما دیگه برا صب زود بیدار شدن دیگه مکافات ندارم

این بچه ۷ ساله عادت به دیر بیدارشدن داره

میفهمم باید عادتش را تغییر می‌دادید دیگه فکر این روزها رو باید میکردید

بچه های خیلی کوچیک با یک هفته و بزرگتر با دو هفته سه هفته تغییر عادت میدن

حالا کم کم خودتون هم زود بخوابید تا آخر ماه درست میشه 

خمیره بچه سفت نشده هنوز ک قابل تغییره 

جلو خودش هم اصلا نگید این عادت داره یا بچم گناه داره و غیره چون باعث میشه برای جلب توجه بیشتر گریه و زاری کنه

مدرسه پسرم نزدیکه ۷ پاشه اوکیه

خب همون 8 نهایت 8/5 بخابه دیگه

فقط کلا ما خاموشی میدیم تا بخابن بعد من بلند میشم کارام رو انجام میدم

روشن کردن تی وی و برنامه کودک یا شبکه های که موسیقی میزارن هم خیلی خوبه

روانشناسان میگن بچه ها رو با صدا کردن بیدار نکنیدمن وقتی بچه هام کوچک بودن برای صبح بیدار شدن شون کل ...

مامان بابایی منم همین بودن بعد بابام شروع میکرد شعر خوندن اقد رو مخم بود 🤣بیدار میشدم دعوا میکردم ولی الان دلم میخاد برگردم همون موقع

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺

ساعت هفت و نیم شام بخورید ساعت نه خود به خود خوابش میبره

قبل خواب تلویزیون و اینها روشن نکنید تا بتونه بخوابه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

کلاس چندمه پسرتون

داداش من دبستان بود با غر غر و گریه میرفت مدرسه

الان کلاس هشتمه خداروشکر بزرگ شد دیگه گریه نمیکنه😅

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

10 خیلی دیره نهایت 8 و نیم باید خواب باشه بدن هر کسی متفاوته دختر من 12 ساعت خواب نیاز داره

خوب نمیخوابن بیچارها یه عالمه مشقو کار عملیو داستان حفظ کردن دارن مثل قبل نیست تو کتاب باید مینوشتیم ریاضیو الان هر دفعه دو تا صفحه همشم شکل باید بکش تو دفتره تا انجام میدن دیر میشه دهم بیچارها بیهوش میشن ولی صبح خیلی سخته بیدارشن تا یه مدت

مامان بابایی منم همین بودن بعد بابام شروع میکرد شعر خوندن اقد رو مخم بود 🤣بیدار میشدم دعوا میکردم و ...

خدا حفظ شون کنه😍

اصلا سر صبح بوی غذای دلخواه چشمای آدمو باز می کنه

بچه های من کتلت خیلی دوست دارن

صبح که سرخ می کردم میدویدن تو آشپزخونه😂