2777
2789

شرط ضمن عقدم اینه که

مهریه نمیخوام 

فقط اجازه سرکار و تحصیل

خونه هم نزدیک خونه پدری

فقط ی جشن محضری

همین

اگر بی ادبی کردی دیگه نگو خانومی 🤫

مهریه چرا نمیخای؟ اشتباه میکنی

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهریه چرا نمیخای؟ اشتباه میکنی

چون کارم مهم تره

اون یکی مهریه داشتم بادته چقد اذیتم کرد نزاش حتی برم سرکار تایپیکامو بخون دیوونه شده بودم از دستش

ولی این حداقل کارمو دارم

حق طلاق و حضانت چی پس؟! 

اشتباه میکنی حداقل 5تا سکه بگیر به نیت پنج تن آل عبا 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
به امید خدا بهترین ها برات اتفاق بیفته. بنظرم مهریه هم مقداری درنظر می گرفتین، یا قانون تنصیف اموال

تنصیف مال مگه تو عقدنامه نیس خود ب خود؟

ممون مهربون

چرا بدون مهریه‌خواهر،یکی هم جای ما به جای مهریه گفته بود به اپارتمان به نامم کنه اینم فکر خوبیه ،،ب نامش کردن قراره برن همونجا زندگی کنن

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

حق طلاق و حضانت چی پس؟! اشتباه میکنی حداقل 5تا سکه بگیر به نیت پنج تن آل عبا

امشب ک بیان حق طلاقم میگم ولی بقیه رو ن

همینارم بدن خدا رو شکر میکنم