2777
2789

یادمه دوم راهنمایی بودم یه معلم پرورشی دلشتیم که میگفت آخر الزمان زنا زیاد میشه و دختر و پسر هیچ مرزی بینشون نیست و جامعه پر از فساد میشه و ... . همه میگفتن توف به روی آدمهای اون دوران . خبر نداشتن ۷ - ۸ سال با شروع آخر زمان فاصله دارن . همون ها الآن با صد نفر رل زدن و کات کردن و هر غلطی که فکرشو کنی کردن .‌ سال ۷۵ بود اینا رو میگفت . الآن دوره بدیه . باید بد باشه که پر ادعاها بفهمن هیچی نیستن . اونایی هم که ادعای خدا داشتن همه شون شدن دزد و اختلاسگر ‌ 

یادمه دوم راهنمایی بودم یه معلم پرورشی دلشتیم که میگفت آخر الزمان زنا زیاد میشه و دختر و پسر هیچ مرز ...

وا عزیزم من خیلی میترسم از این فساد ها یه جوری میشم متاسفم بی نهایت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا عزیزم من خیلی میترسم از این فساد ها یه جوری میشم متاسفم بی نهایت

خدا اول آدمها رو آزاد میزاره که هر کاری دلشون میخواد بکنن . بعد کا لایق عذاب شدن عذابشو تا آخرین قطره بهشون نازل میکنه . فقط کافیه جنگ دوم شروع بشه . چنان وضعیتی بشه که واویلا ‌. همین الان که همه اینقدر راحت رل میزنن آیا آرامش دارن ؟ نه . همه مشگل اعصاب دارن ‌ اصلا آرامش ندارن . ولی قبلا اینقدر مردم آرامش داشتن و خوشحال بودن . 

خدا اول آدمها رو آزاد میزاره که هر کاری دلشون میخواد بکنن . بعد کا لایق عذاب شدن عذابشو تا آخرین قطر ...

عزیزم باور کن به نظر من میون این همه کثاف بازی را گرفتن با یه نفر مقدسه اون خرابا ممکنه هر شب با ده نفر باشن