2777
2789
عنوان

با دوست باردارم قطع رابطه کردم بنظرتون دلش میشکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 20 پست
سر به هوا بودنشبیخیال بودنش نسبت به جنین با وجود درداشاصلا روانم به هم میریخت استرس میگرفتم حالم بد ...

خوب کردی قطع ارتباط کردی. نشین خودخوری کن الان. اگر حالت بهتر شد حالشو بپرس بعدترها. ولی از اونجایی که می بینی همیشه همینطوره روابطت رو کلا باهاش کمرنگ کن و پای حرفای انرژی منفی و درددلاش نشین. شما وظیفه نداری تراپیست مردم باشی عزیزم. تازه مادر هم هستی. بتونی خودت و بچه هات رو از نظر روحی روانی ساپورت کنه کلاهتو باید بندازی هوا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت خوردم ولی داروهاش خواب اور بود دیگه نمیتونستم ادامه بدم چون بچه هام کوچیکن و شهر غریبم

درمان کن افسردگی تو. بچه هات گناه دارن عزیزم. اگر داروها بهت نسازه نباید که قطعش کنی. باید دوباره بری پیش دکتر بگی مشکل دارو رو. مثلا آدم زخم معده یا مشکل قلب پیدا کنه دور از جون داروی دکتر بهش بسازه قطع میکنه سرخود و دیگه دکتر نمیره؟ خب روانپزشک هم مثل هر دکتر دیگه.

ایشالا زود خوب بشی

خوب کردی قطع ارتباط کردی. نشین خودخوری کن الان. اگر حالت بهتر شد حالشو بپرس بعدترها. ولی از اونجایی ...

بار اخر چون باعث شد یک شب تا صبح نخوابم و از شدت ماراحتی قلبم درد بگیره یه پیاک دادم خیلی رک قطع ارتباط کردم دیگم نمیخوام باش حرف بزنم چون عوض نمیشه

درمان کن افسردگی تو. بچه هات گناه دارن عزیزم. اگر داروها بهت نسازه نباید که قطعش کنی. باید دوباره بر ...

من اگه آروم باشم حالم خوبه از پس بچه هام بر میام

ولی امان از وقتی که مثلا پا درد دل بشینم یا کسی انرژی منفی بده یا استرس بگیرم

الان این دوستم. نزدیک زایمانشه حتی نمیدونه جنسیت چیه و‌سالمه یا نه