2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوم دبیرستان یعنی یازدهم بودی؟اره فککنم بایذ بری مدرسه بزرگسالان ثبت نام کنی برا ادامه تحصیل بتونی د ...

وای یعنی سه سال باید برم مدرسه؟

نمیشه مدرسه نباشه 😐 بچه دارم

💗
نمی دونمولی دیدم یه دختره رفت دوره بهیاریبعد الان بیمارستان به عنوان بهیار کار می کنهدرامد خوبی داره ...

بهیار فوقش آمپول بزنه بیشتر واسه مراقبت از بیمار و انجام کارهای بیمار و نظافت بیمار و این چیزاس

میری مدرسه بزرگسالان درس میخونی دیپلم میگیری بعد کنکور میدی اگه قبول شدی میری دانشگاه

مدرسه رفتنش خراب کرده دیگه نمیتونم بچه دارم نمیشه جوری بشه تو خونه بخونم و امتحان بدم بعد قبولی کنکور برم؟

💗

دختر دایی من همون سال اول دبیرستان ترک تحصیل کرده بود رفت بزرگسالان تو یه سال دیپلم گرفت پسرداییمم همچنین ولی اینکه میخوای پرستاری قبول بشی از گرفتن دیپلم سخت تره برات

وای یعنی سه سال باید برم مدرسه؟نمیشه مدرسه نباشه 😐 بچه دارم

خب مگه تا یازدهم نخوندی؟

یکسالشو بایذ بری دیگه... تازه مدارس بزرگسالان غیرحضوری داره...اون سالو میشینی خونه برا کنکور میخونی فقط امتانارو میری میدی مدرسه