2777
2789

پسر خواهرشوهرم سال دوم دانشگاهه. یه پسر شیطون وزه است.

تو مهمونی اومد نشست کنارم گفت زندایی من بالاخره دوست دختر گرفتم 😄😂 گفتم مبارکه! گفت نه بابا فقط یک هفته داشتمش😕

گفتم وا چقد کوتاه، چی شد پس؟

گفت با دوست دخترم قرار شام داشتیم ولی قبلش اومدم دم در یه چیزی جا گذاشته بودم بردارم، مامانم آیفون رو برداشت هر چی از دهنش دراومد بار دوست دخترم کرد 😂😂😂 بهش گفت تو خانواده نداری؟ پدر و مادر نداری؟ چه معنی میده این ساعت تو ماشین یه پسر احمق😂🤦‍♀️ نشستی خیابون به خیابون می چرخی؟

بعد گفت دختره از فرداش دیگه از ده متری منم رد نمیشه، ترسیده اصلا🤦‍♀️

خلاصه نمی دونستم به رفتار خواهرشوهرم بخندم؟ واسه خورد شدن این بچه ناراحت باشم؟ دوست دختر بنده خداش رو چی بگم...

البته خواهرشوهرم واسه جاریم این حساسیت ها رو نداشت. چون اونم ۷ سال با برادرشوهرم دوست بود حتی شب پیشش می موند. همه خانواده شوهرم هم می دونستن ولی الان هم به حد پرستش به جاریم خدمت می کنن.  ولی همین خواهرشوهر الان واسه پسر خودش بی نهایت سخت گیری می کنه. 

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با خاک یکسانشون کرده

آره کارش خوب نبوده خدایی 

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

اوه عجب مادرشوهری😂

از الان زهرچشم گرفته

البته که این خانم ها ماشالا بالا دارنشون. جاریتون میگم.چ خوب ک با زن داییش اینقدر راحته معلومه شما ...

لطف داری عزیزم. آره بچه ها با من راحتن! فکر می کنن من همسن خودشونم.

در مورد جاریم اصلا یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی عزیزم. حد و اندازه نداره که چقدر ازش حساب می برن و چقدر دورش می چرخن.

خواهر شوهرت اگه عرضه داشت همین حرفا رو به پسر خودش میزد‌ نه دختر مردم‌ ساعت ۲ نصفه شبم کسی شام نمیخو ...

کجای کاری به پسر خودش خیلی بدترش رو میگه عزیزم