2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 56984 بازدید | 754 پست
خب نزدیک نصف پول خونه رو داره میده حقشه بنام خودش باشه

کدوم نصف ۳۰۰ میلیون پول وام که به احتمال زیاد قسطش رو خود مرد پرداخت میکنه میشه نصف پول خونه ؟الان کجا خونه داریم ۶۰۰ میلیون ؟؟؟

عزیزم یکم در مورد انصار ورثه تحقیق کنید بعد کی می تونه ورثه آقا بشه ؟از کی به خواهر برادر ارث میرسه ...

عزیزم اولا من خودم تو دل ماجرا بودم، شما به کی داری میگی؟؟؟؟ خودم میدونم اگه فرزند داشته باشه بیشترین سهم به فرزند و بعد همسرش و بعدهم به پدر و مادرش میرسه. اگه فرزند نداسته باشه، خواهر و برادرش هم ارث میبرن. اگه نمیدونی مطالعه کن

ثانیا من گفتم اگه خواهرم خونه به نامش نبود باید میرفت مستاجری. میدونی چرا؟؟؟؟؟ چون همون یک هشتم که شما میفرمایید به پدرو مادرش میرسه اگه میخواستن ازش بگیرن باید چیکار میکرد؟؟؟ باید میفروخت خونه رو که سهمشون و بده. درنتیجه خونه به فنا میرفت و باید میرفت مستاجری. الان کافیه؟؟؟؟ یا بازم میخوای ادامه بدی؟؟؟؟؟

واقعا چقدر بیکار و بیماری که افتادی دنبال قضیه ای که دروع گفتنش اونم تو این سایت و این تاپزک هیچ نفعی برای من نداره. درهرصورت نرود میخ آهنین درسنگ...لطفا دیگه ریپ نزن

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مردا هم میگن به زنا اعتمادی نیست 😂😂😂خب زنی که ۴ ماهه فقط عقد هست انتظار خونه به نام شدن داره خ ...

اره دو طرفست ، این میگه اون میخواد اموالمو بزنه ، این میگه اون میخواد اموالمو بزنه 😂

من اصلا حرفم این نیست خانوم بیا اموالو برداره یا تو عقد فقط به فکر مال و اموال باشه

میگم عشق و منطق از هم جدا باشه 

کاربری جدید نیستم ، همتونو میشناسم ، درخواست دوستی اکیدا ممنوع    🌝🕯🪽

کدوم نصف ۳۰۰ میلیون پول وام که به احتمال زیاد قسطش رو خود مرد پرداخت میکنه میشه نصف پول خونه ؟الان ک ...

تاپیک بعدش نگاه کن 

نزدیم ۵۰۰ از خونه ۱۲۰۰ م رو داره میده

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

خودشم همینو میگه گفت دروغ ندارم بهت بگم که ..قولنامه رهنه اونجا میشه همچین چیزی گفت منظورش این بود د ...

معمولاً بانک اگر بخواد به کسی وام بده سند لازم داره نه قولنامه، حالا باید ببینید که این وامو از کجا می‌خواد بگیره که با قولنامه دارن بهش میدن. 

به نظر من عزیزم اگر می‌تونی کمکی بکنی برای زندگی خودته به فکر بازگشت پول هم نباش خدا بزرگه

اصلا حرف ادم رو نمیخونه واسه خودش تخت گاز میرهاگر نمیدونید مطاله کنید تا بدونید مهریه بعد مرگ هم باز ...

انقدر تعصب مغزدو‌گرفته اصلا حرف منطق نمی فهمی ...البته نفهمیدن به نفعته

شمارم خوب شناختم از اومن زن ستیزهای عالمین که همه همه تلاشتون میکنین حقوق زنهار پایمال کنین شغلتون تیغ زدن زنهاست ..

۱_حالا جواب این سوال بده دختر خواهر  خودتم ازدواج کنه در ازای مهریه چی به داماد گرو‌میدی؟؟اموال خودت و‌پدرت گرو میدی دست داماد؟جواب منطقی بده

۲_اگه تو دادگاه کار کنی میدونی فقط سه چهار درصد زناا مهریه گرفتن بخاطر ۳ درصد باقی زنان باید مال گرو‌بذارن؟؟مردا جیب زنان رو نزنن نمیخواد چیزی بهشون بدن

با اموال خود زن میخواین  به خودش مهریه بدین؟؟؟!!این با عقل سلیم کی جور درمیاد من پول و‌سرمایه بدم دوباره از یه دست دیگه بگیرم؟؟خودت قبول میکنی چنین کاری؟؟؟

۳_مرد راحت میتونه اموال منتقل کنه بنام یکی دیگه مهریه ده هزار سکه هم باشه دیگه فایده نداره ..گیریم همه اموال خانم بنام مرد شد و‌مرد زد بنام یکی دیگه یا حساب خارجی و...زن دقیقا با چی مهریه بگیره؟؟؟؟؟(جناب کارمند قانون جواب اینو بده)

۴_ادم ازدواج میکنه زندگی کنه و آرامش داشته باشه نه وارد میدون گرو‌کشی و معامله بشه و‌مهریه رو با دارایی خانم معامله کنی!!!کجای قانون اومده به ازای مهریه پول گرو بگیرین!!!؟؟؟؟شما که ادعاتووون ...پاره میکنه بگین کجای قانون و‌شرع و انسانیت و اخلاق این حرف میزنه؟!!!!!

زنذگی محل "معامله "نیست اگرم برفرض معاملس چ

را مهریه"نسیه"رو با سند "نقد"مقایسه میکنین؟؟؟؟!حداقل منصفانه معامله کن 

بعدم بااین قانونا هرروز مهریه ضمانت اجرایی‌اش ضعیف میشه اومدیم فردا رو اینم مالیات گذاشتن زن بدبخت پول مالیات بده تا به دارایی خودش برسه؟؟؟؟؟!!!!

و در آخر اینکه مهریه رو‌کاغذه زن تا کارد به استخونش نرسه به سمت  مهریه نمیره مردی که ذهنش مدام مهریه هست و ترس داره صددرصد سالم نیست و ریگی به کفشش هست محااااله مرد سالم از مهریه بترسه 

حالا تویی که ادعای میشه جواب تک تک سوالات بده ببینم

همون طور که اموال شوهرت بنام خودش هست اموال شماهم باید بنام خودتون باشه من و تو نداریم هم کلیشه ای ب ...

هم من اموالم به نام خودم هست هم همسرم

همسرمم‌یکبار نگفته طلاهاتو بده خودم دلی و باتوجه به اینکه چیزی ب اسم زندگی مشترک داریم میخوام بهش بدم حتی اگه بگم طلاهایی ک خودش برام خریده رو نمیدم هیچوقت اجبار نمیکنه بعدم من خونه و زندگی مشترک رو چیزی فراتر از چنتا کاغذ میبینم و اگه بدونم حتی میگه به نامت میزنم ولی ته دلش موافق نباشه دوست ندارم مجبورش کنم(ک اصلا اینطور نیست)حتی اگ الان بگم ماشینی که الان هست و خونه ای ک قراره درآینده بگیریم بنام من باشه حرفی نداره..من حتی موقع ازدواج هم حق طلاق گرفتم‌ یعنی همه چیز مشترک اگ اون حق طلاق داره منم‌باید داشته باشم با اینکه روی اسم همسرم قسم میخورم 

به نظرم همه چیز بستگی به طرف مقابلت داره من یه ازدواج ناموفق داشتم چون همسر سابقم آدم نبود و نمک نشناس به فرض اگه میخواستیم خونه بخریم دلم نمیخواست حتی یک گرم از طلاهامو بهش بدم ولی الان با کمال میل 

بنظرم اون زندگی زندگی هست که نه آدم از اینکه مالشو به نام همسرش کرد بترسه نه از اینکه همسرش مالو بنا ...

دقیقا عزیزم بعضیامعنی زندگی مشترک رو نفهمیدن

انگاری ازدواج کردن که یه چیزی صاحب بشن

هم من اموالم به نام خودم هست هم همسرمهمسرمم‌یکبار نگفته طلاهاتو بده خودم دلی و باتوجه به اینکه چیزی ...

زندگی که  با دارایی خانم بچرخه اسمش زنذکی مشترک نیست دیگه اسمش تجارت و کاسبی و مال مفت خوریه!!

اول اینکه خیلی مسائل هست در همون زندگی مثلا مشترررررک که که شما میگین خانم به تنهایی تا حد مرگ پیش میره ولی بدوش میکشه ..نمونش بارداری و بچه داری 

الان بیای به مرد بگی چون زندگی مشترررررر که باید مشارکت کنی!!!😅

پس مادیات م وظیفه مرده به دوش بکشه ..اینجوری عدالت برقرار میشه 

خیلی حقوق هم با شروط ضمن عقد برابر نمیشه مثلا حق تحصیل و کار و خروج کشور و...با یدونه حق تمکین مرد کلا باطل میشه 

با هیچ شرطی نمیشه حق چند همسری و صیغه رو از مرد گرفت!!!

ولایت بچه ای که زن بدنیا میاره با مرد و جد پدری ه 

یعنی آقا فوت کنه جد پدري بچه رو میگیرن خانم میندازندبیزون !!!!!!

الان کجای زندگی با شرایطی که گفتم برای خانم مشترک هست که وقتی نوبت پول خانم میشه همه میرن بالا منبر یادشون میفته زندگی مشتررررررررکه؟؟؟

اصلا تعریف زندگی مشترک نمیدونن فقط یچیز حفظ کردن برحسب منافع استفاده میکنن 

اخلاقی شرعی قانونی انسانی بخوایم نگاه کنیم دارایی خانم هیییییچ ربطی به آقا نداره 

چون حقوق ی که خانم و آقا دارن یکسان نیست 

مرد خوب هیچ وقت چشمش دنبال پول زن نیست و اگه زنم بده قبول نمیکنه و اگه چشمش دنبال مال زن باشه و قبول کنه دیگه اسمش مرد خوب نیست کاسبه

زندگی که با دارایی خانم بچرخه اسمش زنذکی مشترک نیست دیگه اسمش تجارت و کاسبی و مال مفت خوریه!!اول ای ...

من به هیچ قسمت حرفت کاری ندارم 

اما اینکه گفتی اگر مرد فوت کنه جد پدری بچه رو میگیره مشخصه که اصلا اطلاعات نداری 

در صورت جدایی حضانت بیشتر با مادر هست تا پدر چه برسه به جد پدری 

جد پدری هیچ وقت نمیتونه در صورت فوت بچه رو از مادر بگیره اگر چهار تا سریال ابکی دیدین که بچه رو پدربزرگ گرفته و اطلاعاتتون بر اساس اونه کاملا در اشتباه هستین 

در صورت جدایی و زنده بودن زوجین حضانت بچه تا هفت سال با مادر و دختر تا نه سال و پسر تا ۱۱ سال با پدر هست و بعد از اون با انتخاب خود بچه هست اما نفقه در هر صورت با پدر هست و ولایت هم با پدر هست 

در صورت فوت پدر حضانت کاملا دست مادر هست اما ولایت با جد پدری هست 

دقیقا عزیزم بعضیامعنی زندگی مشترک رو نفهمیدنانگاری ازدواج کردن که یه چیزی صاحب بشن

اولین شرط زنذگی مشترک دارایی مشترک هست !!!

کسی که بااینکه اموالی  بنام خانمش باشه مشکل داره نه معنی زنذگی مشترررررر. ک میدونه نه شریک زندگی ....زندگی که دومفر دارن براش زحمت میکشن نباید فرقی بینشون باشه و دارایی ها باید بنام دونفر باشه 

کسی قرار نیست مال کس دیگه ای رو صاحب شه حق هرکس باید بنام  خودش باشه 

خانم مگه نوکر بی جیره مواجب کل عمرش زحمت بکشه تااقا سرمایه جمع کنه؟!!چجور موقع سختی و مشکلات و بی‌پولی  خانم میشه شریک زندگی موقع دارایی و خوشی و خانم میشه غریبه!!

درضمن همون تکه کاغذ ی که که شما مثال میزنی میتونه زندگی ینفر کن فیکون کنه پشت همون دارایی کل زحمت و زندگی یه آدم هست ..اتفاقا مهم ترین چیزه ...چون همون نباشه یه آدم دارا میتونه تبدیل به کارتون خواب بشه!!!

در مسائل دارایی و املاک و ..اصلا نباید احساس ی برخورد کر د

حساب حسابه حالا طرف هرکس میخواد باشه

من به هیچ قسمت حرفت کاری ندارم اما اینکه گفتی اگر مرد فوت کنه جد پدری بچه رو میگیره مشخصه که اصلا اط ...

ولایت با جد پدري باشه دارایی که از پدر به بچه میرسه هم اختیارش دست اونا هست 

حضانت که یعتی پرستاری و نگهداری چیزی که مهمه ولایت هست

دقیقا عزیزم بعضیامعنی زندگی مشترک رو نفهمیدنانگاری ازدواج کردن که یه چیزی صاحب بشن

این آقا میگه دارایی خانم باید بنام شوهرش باشه چون زن  مهریه داره!!!!

الان این معنای زنذگی مشترک فهمیده ؟؟؟؟!!!به شریک زندگی به چشم عابر بانک نگاه میکنه و زنذگی رو محل کاسبی میدونه

ولایت با جد پدري باشه دارایی که از پدر به بچه میرسه هم اختیارش دست اونا هست حضانت که یعتی پرستاری و ...

اتفاقا حضانت مهم تره 

مادر دنبال حضانت هست البته ولایت هم مهمه نه اینکه دارایی دست پدربزرگ باشه اما خوب اختیارش با مادر هم نیست یک جورایی چون قانون احتمال میده مادر ازدواج کنه و با احساسی بازی اموال بچه رو از دست بده اختیار اموال رو تا ۱۸ سالگی دست پدربزرگ میده فقط همین میشه اینکه شما گفتی جد پدری بچه رو از مادر میگیره بیرون میکنه کاملا اشتباهه حتی پدر بچه رو نمیتونه از مادر بگیره چه برسه به پدربزرگ 

[QUOTE=397886919]اتفاقا حضانت مهم تره  مادر دنبال حضانت هست البته ولایت هم مهمه نه اینکه دارایی دست پدربزرگ باش ...[/QUO]

تا یه سن خاصی بچه ها بله دقیقا میتونه بیرون کنه مخصوصا اگه خانم مهریه نداشته باشه چون خانم از اموال غیر منقول م چیزی گیرش نمیاد فقط یک هشتم منقول 

الان موضوع بحث ما دارایی و مالکیت بود پس ولایت مهمه در اینجا نه حضانت!!

حضانت توحقوق یعنی نگهداری و پرستاری ولا غیر