2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 56987 بازدید | 754 پست

فقط برا ۶۰ تومن سه دنگ خونه میخای؟؟؟ چقدر عجیبی

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
اوو،،،چقد بخیل تک پسرم هست،بعد اینطورینخداخانوادتوحفظ کنه وخوشبخترباشید

فدات آجی آره دختری هست اصلا پسری نیست خیلی فرق می‌زاره خیلی شوهرم میگه بهش برو خداروشکر کن بچه هات جوری هستند که از تو پول نمی‌گیرند دستشون جلو تو دراز نیست رو پا خودشون هستند پدر شوهرم خدابیامرز مرد خوبی بود تو دوران عقد بودم فوت کرد تصادف کرد این زن انتظار داره هر چی هست نیست به اون بدن با اینکه هرچی داشت طلا به زمین به نامش بود تمام نابود کرد باورت میشه می‌ره بدهی بالا میاره میلیون میلیون انتظار داره بچه هاش برند بدهی اش بدند

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه بعضی خانمای ایرانی توقعات عجیب و غریبی دارن مخصوصا اینو بیشتر بین خانمهای خانه دار دیدم که ...

اگه معتقید مرد وظیفه نیست خرچ و مخارج رو بده پس باید قبول داشته باشید که زن هم وظیفش پخت و پز و شست و شو و تربیت بچه ها و غیره نیست،درصورتی که کار خانما ۲۴ ساعت شبانه روزه و حتی ماه ها به خصوص با بچه ی کوچیک وقت ندارن حتی یک دقیقه به خودشون اختصاص بدن

خصوصا خانمای ایرانی خانه دار که انقدر زحمت کش هستن و بیشتر تربیت بچه ها پای اوناست همه ی شب بیداری ها رو باید تحمل کنن

اگه خانومای ایرانی حتی یک درصد مثل بقیه کشور ها برابری داشتن و هرروز از یه سناریوی جدید نابرابری زن و مرد خبری نبود یک درصد دنبال ملک و املاک نمی‌رفتن

قفل نیست عزیزم شما میتونی همه این حق ها رو روز عقد بگیری و ثبت محضری کنی، صحبت من اینه که مرد موظف ن ...

قطعا وقتی من مثلا سر کار برم و همسرم خرج خونه رو کامل بده و من کل حقوقم پس انداز بشه اگه خونه بخرم خب نصف نصف میشه دیگه گلم 

چون اگه اون حمایت همسرم نبود من هیچوقت نمی‌تونستم خونه بخرم 

شما فرض کن یه خانم از آقا مثلا طلا نمیخواد 

لباس آنچنانی نمیخره که پس انداز بشه 

از بیرون غذا نمیگیره که پس انداز بشه 

آرایشگاه آنچنانی نمیره که پس انداز بشه 

کارگر نمیگیره براش گاها خونه رو تمیز کنه که کمتر هزینه بشه و ...

و همه اینها حقشه ولی انجام نمی‌ده 

برای همین آقا می‌تونه جمع کنه خونه بخره 

چرا خانم سهم نداره من واقعا متوجه نمیشم

فدات آجی آره دختری هست اصلا پسری نیست خیلی فرق می‌زاره خیلی شوهرم میگه بهش برو خداروشکر کن بچه هات ج ...

سنش رفته بالابرعکس عقلش نرفته،،دنبال حاشیس

،بدوخوبشو،نمیدونه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

من اصلا درک نمی کنم این همه حساب و کتاب برای چیه اگر انقدر بهش بی اعتمادی چه جوری میخواهی باهاش ازدواج کنی؟

آیا پدرت نسبت به مامانت هم همین جور بوده در قبال کمی پس انداز صبح می‌بردش محضر خونه به نامش میزده؟الان مامانت چند تا خونه به نامش هست؟و اینکه نمیدونم شما کدوم شهر هستید ولی توی تهران کمترین و بیخود ترین خونه ها میلیاردی هست اگر چرتکه هم بندازی نصف پول خونه رو ندادی که الان طلب داری 

کسی که اعتماد ندارید صد میلیون دستش بدید چه جوری قرار عمر و جسم و روح و سرنوشتت رو دستش بدی؟

با افتخار چادری ام

اگه معتقید مرد وظیفه نیست خرچ و مخارج رو بده پس باید قبول داشته باشید که زن هم وظیفش پخت و پز و شست ...

الان متوجه شدم کلاس یازدهمی پس زیاد جای بحث نمی‌مونه، از الان بدون که احتمالش زیاد نیست کسی صرف اینکه باهاش ازدواج کردی همه زندگیشو به پای شما بریزه مگر اینکه خیلی خوش شانس باشی یا طرفتون ساده باشه، پس درستو بخون عزیزم و رویا پردازی نکن

سنش رفته بالابرعکس عقلش نرفته،،دنبال حاشیس،بدوخوبشو،نمیدونه

وای دقیقا فقط شوهر شوهر می‌کنه یه بار هم ازدواج کرد بعد از فوت شوهرش شوهر منم حساس غیرتی چهار سال قطع ارتباط کرد دعوا حسابی چون رفت با دشمن باباش ازدواج کرد مثل فیلم هندی ها شوهر منم راضی نبود هیچکس جای باباش بیاد اینم هر کار میخواست میکرد بعد چهار سال دیگه اومد دنبال پسرش با دوز هزار کلک بعدم که طلاق گرفت از مرده.کتکش میزده و تازه سر نون پدر شوهرم بوده خودش خرج نمی‌کرد رفت چهار سال دنبال مهریه تا مهریه اش گرفت پیر شده بازم شوهر شوهر می‌کنه شوهرم همیشه میگه کاش این مادر نداشتم کاش این مادرم نبود از بس زن بی آبرویی اما اهل نماز دعا چادری خلاصه خیلی خدا پیغمبری ولی همه کار هم میکنه

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
قطعا وقتی من مثلا سر کار برم و همسرم خرج خونه رو کامل بده و من کل حقوقم پس انداز بشه اگه خونه بخرم خ ...

عزیزم من جوابم در راستای پست استارتر عزیز بود که گفته بودن ۶۰ تومن دادن و باید نصف خونه به نامشون باشه، اگر دقت کنی معنی این حرف اینه که «حداقل» ۹۵ درصد زحمت خرید خونه با آقا بوده ، در مورد مثال شما داستانش متفاوته بحث چیز دیگه بود

زودنیست توقع به نام کردن وام هم میدی خوب خونه میخرید مستاجر نباشیدباوام و۶۰میلیون یه دانگ خونه هم نمیشه ازالان اینجوری میکنیدخوب اگرقرارباشه بعداهم به نام کنه منصرف میشه میگه زنم پولکی هست ازالان بذر بی اعتمادی توزندگی خوب نیست

عزیزم من جوابم در راستای پست استارتر عزیز بود که گفته بودن ۶۰ تومن دادن و باید نصف خونه به نامشون با ...

آهان خب درسته من کلی گفتم 

البته راجع به استارتر هم باز اگه استارتر مثلا از طلای عروسی زده و نخریده 

عروسی نگرفته و ... تا همسرش بتونه خونه بخره خب به نظرم حق داره توقع کنه چند دنگ خونه به نامش باشه چون اگه اینجوری خرج میکرد و حقش هم بود که خرج کنه همسرش نمی‌تونست خونه دار بشه 

ولی اگه همه خرجاشو در حد نرمال انجام داده به نظرم توقعش یه مقدار زیاده برای اول زندگی 

اینو باید خودش بسنجه

قطعا وقتی من مثلا سر کار برم و همسرم خرج خونه رو کامل بده و من کل حقوقم پس انداز بشه اگه خونه بخرم خ ...

خوب این خانم اصلا سرزندگی نرفته توسختی همسرش نبوده توقع داره بله بعدچندسال زندگی میشه توقع کرد