2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 56984 بازدید | 754 پست
تازه دو سه سالم به نظر من کمه،والا دوره زمونه ی بدی شده من باشم به این راحتیا اعتماد نمیکنم خونه چند ...

ن شما هم اشتباه میکنی خواهر... بخای خدماتی ک در اون خونه انجام میدی رو ب پولش تبدیل کنی میبینی چندبرابر شوهرت کار میکنی درحالی ک وظیفت نیس.. حتی وظیفت نیس ک بچتو شیر بدی... همه اینا لطفه.. از آشپزی بگیر تا خونه تمیز کردن و بچه بزرگ کردن و تمکین و... همه اینا لطفه و وظیفه نیس.. مرد بیرون از خونه کار میکنه ولی زنم داخل خونه بیکار ننشسته ک.. صب تا شب سر پایی و فقط کار میکنی.. حالا بیای از خوردو خوراکتم بزنی و از آرایشگا رفتن و لباس خریدنتم بزنی از خرجی گرفتن و پس اندازتم بزنی و از تفریحات و مسایل اجتماعیتم بزنی میبینی کل درآمد شوهر حق شرعی و قانونی و عرفی شما میشه... اصن بخواد اینارو باهات حساب کتاب کنه چیزی از درآمدش نمیمونه ک... تازه همه اینا ب کنار.. در قانون ما زندگی مشترک درآمد شوهره هم مشترکه.. ینی مقداری از اون درآمد مال شماس.. ولی درآمد زن مال خودشه.. 

نی نی سایتی ها چتونه انقدر مهمه که خونه به نامتون بشه؟در حدی که دعوا میکنید و زندگیتون رو به هم می‌ ...

والا من روم نمیشه حتی بهش بگم رودوایسی داریم مطمئنم اگه بگم حتما به نامم میزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن شما هم اشتباه میکنی خواهر... بخای خدماتی ک در اون خونه انجام میدی رو ب پولش تبدیل کنی میبینی چندبر ...

درست میگی منم هواسم هست.برام طلا خریده یه مقداری طلا دارم،ماشین گرون به نامم زده و میگه نصف خونه رو بنامت میزنم به زودی.خداییش ده برابر خودش واسه منو بچهها خرج میکنه یه کارتش دستمه و هرچی لازم باشه میخرم ولی همه ی اینا بعد چند سال زندگی اتفاق افتاده وقتی بهم اعتمادکرد از همون روز اول اینجوری نبود که بیاد ماشین بزنه خونه بزنه منم توقع نداشتم .

به نظر من فعلا همینکه خونه خریده خدا رو هزار بار شکر کن و خیلی اصرار نکن به نامت بزنه چون مطمعن باش اصرار زیاد تو نتیجه ی عکس میده با خودش فکر میکنه نکنه این نقشه ای چیزی داره و میره تو لاک دفاعی و حالا حالاها بهت اعتماد نمیکنه،به جای اصرار سعی کن در طول زمان اعتمادشو به دست بیاری اینجوری بهتر به نتیجه میرسی 

درست میگی منم هواسم هست.برام طلا خریده یه مقداری طلا دارم،ماشین گرون به نامم زده و میگه نصف خونه رو ...

خب شما خوب خرجم میکنی نزده باشه هم باز خرج کردناتو داری اونم چند برابر... من از شخصی حرف میزنم ک تک ریالی هزینه رو دست شوهر نمیزاره تا شوهرش پیشرفت بکنه.. حالا ب نظرت حق این زن نیس ک در امر ب نام زدنا نصفشو شریک شوهرش بشه؟! 

خب شما خوب خرجم میکنی نزده باشه هم باز خرج کردناتو داری اونم چند برابر... من از شخصی حرف میزنم ک تک ...

نه بابا منم اولای زندگی خیییلی مراعات میکردم ،کلی سختی کشیدم تا شوهرم اوضاعش خوب شد حتی خانوادش همیشه میگفتن تو خیلی زن قانعی هستی،فکر کردی از روز اول کارت دستم بودو هرچی میخاستم میخریدم؟نه بابا.گفتم من حدود ۱۷،۱۸ ساله ازدواج کردم خوب حالا رو ریل افتادیمو میتونم بهتر خرج کنم وگرنه شوهر من ادمی بود که هزار تومن کمک از کسی نگرفت و خودش همه چیزو خرید،عروسی گرفت طلا خرید خونه،باور کن من هر لحظه کنارش بودم خوب الان چند سالیه رو به راه شدیم منم میتونم راحتتر خرج کنم

سخت نگیر..اگه آدم با خدا و با ایمانی هست ول کن..

آدم از فرداش خبر نداره ک.. اومدیم و اینا بچه دار شدن.. اگه سخت نگیره فردا مرده از این جدا بشه و بره زن دیگه بگیره تکلیف اون بچه ای ک این وسط ب وجود اومده چیه؟ فردا نامادری میزاره ب بچه قبلی چیزی برسه؟؟ والا خوده مادرا بین بچه هاشون فرق میزارن.. اینکه نامادریه.. من خودمم همیشه از اینکه روزی حق بچم پایمال بشه میترسم.. چون حق بچه ای ک مادرش بخاطرش نخورده و نپوشیده و خرج نکرده و جم کرده اینا نیس... 

چجوری

با زبون نرم بهش میگفتی

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

واسه۶۰تومن توقع داری خونه میلیاردی رو ب اسمت بزنه؟بعدم عزیزم شما اول راهین بزارین ی مدت بگذره بیشتر همدیگه رو میشناسید تو زندگی مشترک مال منو تو نداره من بعد ۱۲سال زندگی مشترک ب شوهرم پارسال کفتم نصف خونه رو ب نامم بزن ناراحت شد میگفت مگه می خوای طلاق بگیری ک برات مهمه ب نام کی باشه خونه ب نامم نیست اما اونقد شناختمش ک میدونم هر اتفاقی بیفته نمیزاره حقم ضایه شه

من عقد بودم شوهرم جوگیر بود هی میگفت بریم زمین داشت اون موقع میگفت بریم بزنم به نامت بابام فهمید و نذاشت اینکارو بکنه

بعدم با طلاهای خودم تونست خونه رو کامل کنه هنوزم ۶ دنگ بنامشه واقعا اصلا به روش نیاوردم ولی کم کم هم طلا خرید هم چیزای دیگه که خریدو بنامم زد 

اینارو گفتم که بگم انقد اول زندگی ذهن شوهرت رو نسبت به خودت خراب نکن که فکر کنه اومدی بکنی و ببری حرف یه عمر زندگیه پس فردا که نمیخوای ازش جدا بشی هول و ولا افتادی

نترس همین یه خونه نیست بعدا صاحب چیزای دیگه هم میشین

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ