2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 56986 بازدید | 754 پست
بخدا منم طلای خونه بابام رو فروختم و کلی تو اون سال پس انداز کردم تازه عروس بودم نرفتم حتی ماه عسل گ ...

خوشبخترین باشی عزیزم 

دیدگاها متفاوته اما خدایی زندگی پدرو مادرمونو ببین بدون توقع چه خوشبختن بعد نسل الان 

خوشبخترین باشی عزیزم دیدگاها متفاوته اما خدایی زندگی پدرو مادرمونو ببین بدون توقع چه خوشبختن بعد نسل ...

قوربونت انشالله که انرژی حرفتون ب زندگیتون برگرده و خدا بچه هاتون رو حفظ کنه 

بله ولی مادر منم تو جونی فوت کرده 

هیچ رنگ خوشبختی رو ندید 💔

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قوربونت انشالله که انرژی حرفتون ب زندگیتون برگرده و خدا بچه هاتون رو حفظ کنه بله ولی مادر منم تو جون ...

قربونت برم عزیزم

خدا رحمتشون کنه و دعای خیرشون زندگیتونو پر نور کنه🙏

قربونت برم عزیزمخدا رحمتشون کنه و دعای خیرشون زندگیتونو پر نور کنه🙏

خدا پدرمادرتون رو حفظ کنه و سالم وسلامت باشن انشالله 

مرسی قشنگم و همچنین 🙏🏾💜

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

توروخدا نکنید این کارارو ارزش بهم زدن زندگی رو نداره همین بابات زده به اسم مامانت که این انتظار و از دامادش داره

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

بعدم به حرف پدرت گوش نکن عزیزم شما حتی،ازدواجم نکردی تازه عقدی . اگه همسرش بودی یه بچه داشتی منطقی بود ولی،اونم به چه حسابی اطمینان کنه . بعضی پدر مادرا از ناآگاهی هیزم میریزن وسط،دعوا

خب حق داری ناراحت بشی.. زنی ک از خودش میزنه تا شوهرش پیشرفت کنه اون زن لایق پرستشه.. و شوهرشم باید قدر بدونه و در اینجور موارد جبران کنه و چند دونگی بزنه ب اسم زنش.. من دختر خالم از همه چیش زد تا شوهرش پیشرفت کنه.. چون شوهرش ندار بود.. وقتی ب پول و پله و ثروت رسیدن شوهرش کل دارایی هارو زد ب اسم زنش.. من خودمم مثل دخترخالمم ولی شوهرم چیزی ب اسمم نزده مگر اینکه مجبور بشه یه وکالت الکی بده بهم.. حالا مادرشوهرم و خواهر شوهرم از نفقه هاشون و خرجاشون و ادعاهاشون اندازه نوک سوزنم نمیگذرن ولی اونا هم توقع ب اسم زدن دارن! خواهر شوهرم همیشه خدا سر خرجی گرفتن و... بحث داره با شوهرش.. ولی مادرشوهرم یه کاری کرده ک میوه هاش هر روز تامینه.. پدرشوهرم قبل از اینکه از خونه بره پول و خرجی روزانه اونو میزاره زیر سرش بعد میره سرکار.. خودشم میگف خوراک و میوه و پول خودم و دخترم نفقمونه ک با آقات طی کردم.. منتها من دلم نمیاد تک ریالی برا خودم پس انداز ک سهله.. خرج کنم! 

وااای اردیبهشت عقد کردی الان انتظار داری خونه بزنه به نامت؟اخه چرا؟بعدم ۶۰ میلیون دادی فکر کردی ۶۰ تومن پولیه؟چه مرد چه زنی که توی عقد و بعد چند ماه از ازدواج خونشو بزنه به نام طرف و کل سرمایشو بده به طرفش معلومه اهل تصمیمای عاقلانه نیس چون به نظر من تا چند سال نگزره طرفتو خوب نشناسی و اون طرف برات زحمتی نکشیده باشه نباید اموالتو بهش بدی

خب حق داری ناراحت بشی.. زنی ک از خودش میزنه تا شوهرش پیشرفت کنه اون زن لایق پرستشه.. و شوهرشم باید ق ...

عزیزم اردیبهشت عقد کردن هنوز استارتر نه زحمتی کشیده نه عمری گزاشته نه از چیزی گزشته.

عزیزم اردیبهشت عقد کردن هنوز استارتر نه زحمتی کشیده نه عمری گزاشته نه از چیزی گزشته.

خخ خب اینو حق نداره.. یجوری گف ک من فک کردم ده سالیه استارتر از خودش میزنه ک شوهرش پیشرفت کنه.. اونوقت شوهرش قدر نمیدونه و اینو شریکش نمیدونه! خب خانوم نیومده چه توقعی داری!! بزار دو سه سالی بگذره و از خودت ک زدی و آقات قدر ندونست اونوقتم حق ناراحتی داری.. 

خخ خب اینو حق نداره.. یجوری گف ک من فک کردم ده سالیه استارتر از خودش میزنه ک شوهرش پیشرفت کنه.. اونو ...

تازه دو سه سالم به نظر من کمه،والا دوره زمونه ی بدی شده من باشم به این راحتیا اعتماد نمیکنم خونه چند میلیارده و یه جوون حتما خیلی اذیت شده تا تونسته اون خونه رو بخره عاقلانه نیس راحت بده به کسی حتی همسرش.الان من ۱۷ ساله دارم زندگی میکنم و دو تا بچه داریم و دیگه مطمعنیم که از هم جدا نمیشیم چند سالیه که شوهرم داره ماشین میزنه به نامم یا میگه خونه میزنم ،قبلش نه اون میگفت نه من انتظار داشتم

نی نی سایتی ها  چتونه انقدر مهمه که خونه به نامتون بشه؟

در حدی که دعوا میکنید و زندگیتون رو به هم می‌زنید؟

اگر به همسرتون نمی‌تونید اعتماد کنید چرا باهاش ازدواج میکنید؟

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست