2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 56986 بازدید | 754 پست
بله منم صد میلیون طلا دادم پنج سال پیش یه واحد گرفتیم که مبلغش ۳۵۰میلیون بود ..بقیه اش رو هم وام و ق ...

چقدر ریلکسی شما خوش بحالت 

من اگه بودم اصلا قبول نمی‌کردم و میگفتم از کجا معلوم که تو ( منظور همسرم ) عاقل هستی ؟؟؟

از کجا معلوم تو ده سال آینده خدای نکرده منو از خونه بیرون کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که خونه ماشین شوهرم زده به نامم مادر شوهر خواهر شوهرم دارند آتیش می‌گیرند هی به شوهرم میگن اشتباه ...

اتیش نمیگیرند .الان خیلی ها طلاق گرفتند مرده جایی نداشته بره .مستاجره .

یا نامردا بعضیا خونه را کردند پدر و مادرشون سر مهریه زن .

ماها خیلی ها به نام خانم کردند .دیدند خانما طلاق میگیرند .پس گرفتند .جوری که خانه را اتش بزنه ولی به نام زن نشه

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

عزیزم بزار یچیزی بگم بهت 

زندگی ژن و شوهری منو و تو و اون نداریم هرچی بدست میارید تا تلاش  هم دیگه بدست آوردین

زندگی که من و تو و اون بیوفته داخلش اونو بزن به نامم و اونو من خریدم و پس انداز من بوده اون زندگی دیگه زندگی نمیشه یادت باشه 

چندسال گذشته یادم رفته. ولی یادمه با وکیل هم مشورت کردیم گفت تعلق نمیگیره. دلیلشو الان حصور ذهن ندار ...

مگه مجبوری دروغ میگی اخه؟؟اول تحقیق کن بعد الکی کامنت بذار 

استارتر تو چه قدر پرویی دیگه مگه تو دوستی باید خرجت میداده؟؟ من عق بودم روم نمیشد پولی بگیرم تو هنوز نرفته سر زندگی دنبال پولی خدا کنه یه تجدید نظری کنه به درد زندگی نمیخوری مگه احمقه نیومده به اسمت کنه؟؟؟

ب نظرم توقعت زیاده

هنوز باهاش عروسی نکردی دنبال خونه ای

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

۶۰ میلیون دادی یا ۶۰ میلیارد؟؟

اخه ۶۰ میلیون کمکی محسوب نمیشه .

ولی اینکه دوس داری ب نامت بزنه خب حق داری ،ولی ربطی ب ۶۰ تومن پول نداره اونو وسط نکش

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

وای دقیقا به خدا پدر و مادر منم برا خونه طلاهاش فروخت مادرم پدرم ارث اش گزاشت وسط مادرشوهرم میگه خوا ...

هیج کس جز دو متر پارچه کفنی هیچی با خودش نبرده اون دنیا. هگیشه میگم اینهایی ک انقدر زندگی رو سخت میگیرن ن کمکی ب اولاد میکنن ک اولادش دوتا پله جلو باشه ن هیچی میخان چکار کنن. تهش ک میدونن بهشون میرسه از همون جوونی زمین بدن بچه هاشون تا درخت بکارن تو پیریشون از سایش استفاده کنن ن تو پیری تازه بخان درخت بزنن ک استفاده تی هم خودشون نبرن. مثال ی درخت کوچیکه حالا فکر کن کمکت کنن خونه بسازی دیگه تو پیری  هنوز دنیال رهن و اجار و  تو موندن خرج بچت نیستی ی زندگی راحت داری  

آخه بابام میگه از وامت بهش ندهوگرنه من مشکل نداشتم چون می‌دونم پای حرفش میمونه آدم قدرشناسیه

اگه از الان خانوادتو در جریان همه ی زندگیت گذاشتی منتظر دخالت‌های بی جاشونم باش

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷