2777
2789
عنوان

یادگیری مازندرانی

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 22 پست
ای جانممم بنظر من که خیلی قشنگههه خودتو بابتش ناراحت نکننن🥲🥲💓💓

🦋🫂♥️

مُعجِزه کُن صَبر مَرآ🩷🪽🦩ته تغاری،لوس🫧🦄مسلط به شیش زبان☁️🎐°A girl with big goals° سوارکار🐎ویولونیست‌🎻رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳خواننده🎶درسخون📑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخای ک لحجه مازندارنی داشته باشی و نداری خب عادیه کلیپای طنز و درکل مازندارنی بیین یا اهنگامونو ...

چی براتون عجیبه؟🥲

متاسفانه من بزرگ شده یه شهر خیلی کوچیک یه جای دیگه ام و نتونستم شهر خودمون بزرگ بشم... الانم میفهمم کامل ولی حرف زدنم زیاد خوب نیست، بازم ممنون ازتون🙏❤️

چی براتون عجیبه؟🥲متاسفانه من بزرگ شده یه شهر خیلی کوچیک یه جای دیگه ام و نتونستم شهر خودمون بزرگ بش ...

عجیب ک ن کلا ندیده بودم کسی همچین سوالی کنه

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰
عجیب ک ن کلا ندیده بودم کسی همچین سوالی کنه

آهااان

ببخشید آخه من قراره کلا محل زندگیمو تغییر بدم به همون شهر مادریم بخاطر همین بالاخره باید بلد باشم یکمی حرف بزنم.. واسه همون پرسیدم

آهااانببخشید آخه من قراره کلا محل زندگیمو تغییر بدم به همون شهر مادریم بخاطر همین بالاخره باید بلد ب ...

🥰🥰

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰
وای قشنگم میشه براتون درخواست دوستی بفرستم هر از چند گاهی ازتون یکم سوال بپرسم؟ البته اگر ممکنه عزیز ...

باشه عزیزم

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درون‌گرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم