2777
2789
نمی دونم ولی کلایسالی هست همه رورهاکردم احساسی ندارم به اطرافیانم خیلی برام عجیبه دقیقا مصداق ازاین ...

چکار کردی؟

هرچی می پرسم فقط جواب اونو بگو و نظرتو تحمیل نکن. وگرنه ولم کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکار کردی؟

نمی دونم خیلی دورویی دیدم براخانواده خودم شوهرم خیلی با خلوص و مهربانی رفتار کردم از خیلی ازناسپاسی هاشون گذشت کردم ولی دیگه بریدم زده شدم همه ی کارشون مث یه پازل چیده شدکنارهم دیگه جای شکی برام باقی نموندکه من ودرحدهمون جایگاهی که هستم قبول دارن کمترآره ولی بیشتر نه هرکی فقط به فکر منفعت وتیغ زدن بودمنم کم کم تبدیل به یخ شدم اصلا نمی‌خوام دیگه اشتباهات وحماقتای قبلمو تکرارکنم وخودموداغون کنم چون این وسط بازنده منم خیلی سخت دیگه اعتماد میکنم الان فقط با کمک به نیازمنداحس اجتماعی بودنم نگه میدارم و پشیمون نیستم اونارو محق می دونم