2777
2789

بزن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بزن 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

اگه اذیت میشی و چشماتو باید جمع کنی تا واضح ببینی اره بزن

وگرنه نمیخواد

هرجایی برای واضح دیدن اذیتی بزن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
حتما. چون من دو تا چشمام بیست و پنج صدم بود و البته آستیک مات هم بود.. عینک نزدم الان شدن یک، یک و ن ...

میگم بنظرت دوتا چشمم هم نیم بزنم ضعیف میشه؟ 

آخه فکر کنم اونقدر هم چشمم ضعیف نیست انگار الکی آزمایش چشم گرفت ازم 

میگم بنظرت دوتا چشمم هم نیم بزنم ضعیف میشه؟ آخه فکر کنم اونقدر هم چشمم ضعیف نیست انگار الکی آزمایش چ ...

هرچی پزشکت گفت انجام بده به نظرم.. 

چون من گوش ندادم پشیمونم

-‌کاش می‌شد اندوه را از پنجره بیرون ریخت.

استیگمات

چند سالته؟ تا ۱۸ سالگی شماره چشم تغییر می‌کنه و استفاده از عینک باعث نمیشه شمارت بالا نره. اگه مطالعه سخته واست حتما عینک بزن خو عینک واسه بهتر دیدنه دیگه

چند سالته؟ تا ۱۸ سالگی شماره چشم تغییر می‌کنه و استفاده از عینک باعث نمیشه شمارت بالا نره. اگه مطالع ...

۱۹ سالمه 

موقع پطالعه پشکلی ندارم مگه اینکه فونتش کوچیک باسه یکم،سختمه