2777
2789
عنوان

یادش حراست صداسیما و منابع انسانیش

215 بازدید | 37 پست

سالها پیش که خیلیاتون بدنیا هم نیومده بودید منابع انسانی و حراست بخاطر مانتو رنگی یا موی بلند از پایین مقنعه زده بیرون و لاک و ... سلام به جنس مخالف و یا خنده های حین اجرا و صمیمیتهایی که خانواده هامونم در جریان بودن مارو میکشیدند تذکر و جریمه و توبیخ .... حالا الان که تیزر فیلما رو میبینم زبونم بند میاد. والا الانشم همینن با کارکنان ولی با بازیگرا و کارگردانه نه کاری ندارن ....

فقط میتونم بگم عجیبه چشماشون نمیبینه یا ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون فردی که به اکبر پونز معروف بود از این افراطی گریها میکرد، الان همون فرد نوچه تمام عیار پخلویه

ویکتوریا گرل خاک بر سرت کنن خیلی بی خانواده ای، تو اون تاپیک نتونستم جوابتو بدم، برو از مردم فشار بخور بدبخت.                    از آگاهی مردم بدجور ترسیدید😂😂😂 نترسید بلاخره مردم قراره بشنون واقعیتها رو، شما هم بهتره بجای ناراحت شدن و خبرچینی برای گزارش امضام ، بهتره واقعیت رو بپذیری، تلخه برات ولی چاره ای نداری😉             شخم زدن سرزمین‌های اشغالی فلسطینی برای شما هم مثه تراپیه؟❤️❤️❤️❤️«فحش اگر بدن آزادی بیانه، جواب اگر بدی توهین به عقایده!             اون علی کریمی دزد به امام رضا تهمت زد و گفت دشمن ایرانیا بوده ولی به اون عقل ناقصش رجوع نکرد که چرا پس مردم ایران اون زمان برای امام رضا عزاداری کردن ولی برای امثال مامون عزاداری نکردن؟ تاریخ رو هر جور شده میخواید با تحریف باب میل خودتون کنید ولی فقط میتونید افراد کم بهره از هوش رو فریب بدید

اون فردی که به اکبر پونز معروف بود از این افراطی گریها میکرد، الان همون فرد نوچه تمام عیار پخلویه

حالا اونا که رفتنو کار ندارم اینا که موندنو یقه جر میدن این فیلمای توی سینمارو نمیبینن بعد همونارو من بگم نی نی سایت گزارشم!!!!!

حالا اونا که رفتنو کار ندارم اینا که موندنو یقه جر میدن این فیلمای توی سینمارو نمیبینن بعد همونارو م ...

خو خودت بحث اون موقع رو کردی منم گفتم اون فرد که از این کارا میکرد اسمش اکبر گنجی بود معروف به اکبر پونز ، رهبر مخالفش بود

ویکتوریا گرل خاک بر سرت کنن خیلی بی خانواده ای، تو اون تاپیک نتونستم جوابتو بدم، برو از مردم فشار بخور بدبخت.                    از آگاهی مردم بدجور ترسیدید😂😂😂 نترسید بلاخره مردم قراره بشنون واقعیتها رو، شما هم بهتره بجای ناراحت شدن و خبرچینی برای گزارش امضام ، بهتره واقعیت رو بپذیری، تلخه برات ولی چاره ای نداری😉             شخم زدن سرزمین‌های اشغالی فلسطینی برای شما هم مثه تراپیه؟❤️❤️❤️❤️«فحش اگر بدن آزادی بیانه، جواب اگر بدی توهین به عقایده!             اون علی کریمی دزد به امام رضا تهمت زد و گفت دشمن ایرانیا بوده ولی به اون عقل ناقصش رجوع نکرد که چرا پس مردم ایران اون زمان برای امام رضا عزاداری کردن ولی برای امثال مامون عزاداری نکردن؟ تاریخ رو هر جور شده میخواید با تحریف باب میل خودتون کنید ولی فقط میتونید افراد کم بهره از هوش رو فریب بدید

نه به اون شوری شور 

نه به این بی نمکی 

الان که دیالوگ ها مبتذل و زشت 

میخوان بهم فحش بدن میگن... خوردی

هم تو زخم کاری هم تو شغال صدبار این جمله زشت تکرار شد

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

خو خودت بحث اون موقع رو کردی منم گفتم اون فرد که از این کارا میکرد اسمش اکبر گنجی بود معروف به اکبر ...

سوال منو متوجه شو لطفا

میگم چرا الان کارمندای صداسیما همچنان محدودن ولی سینما نه ؟!

اون موقع زمان من هردو تحت فشارو محدودیت بودن