2777
2789

عكس نميتونم بدم چون مقداري كشيده هست و بيني بزرگه قلمي اينا نشده. نيمرخ هم كشيدست برام مهم بود نيم رخ هم خوب باشه  چون يكي از نيم رخ يهو عكس ميگيره يا ميبينه هم بيني كشيده هست نوك بيني هم بزرگ.

گوشتي هم نبودم . شايد بشه گفت نيمه استخواني بود اما الان يكي ميبينه ميگه بنظر منكه فرقي نكرده و اينكه ميگن چه خوب  طبيعي شده ( از بس ورمه ) . نيمه فانتزي قرار بود بشه.

كسي تجربه اي داره اينجوري باشه بعد بيني كوچولو شده باشه حسابي؟ اينكه ميگن ورمه رو ميدونم واقعا هم ورمه ولي خب مگه ميشه اينجور باشه بعد نخود بشه مثلا؟

بازم خيلي شكر سالمم و نفس ميكشم و بازم راضيم 

تجربه اي دارين يا كسي رو ديدين ممنون ميشم بگين . الان نوكش افتاده تر شده و قوسش كم تر ديگه نوكش بزرگه و بيني روبه بيرون اومده يعني كشيده هست همه اينا كه گفتم مقداري اين طور شده

بینی رو

بعد عمل

حداقل 

۶ 

ماه بعدش

میتونین قضاوت کنین😭😭

بس کنین اینقد جلو آینه نرین اه

خودم تجربه دارم بت میگما زندگیتو بکن حرص نخور موهاتو سرش سفید نکننننن فرم اصلی بینی اینی نیس ک الان هست ورم داری و هزار تا چیز دیگههههه

اگر‌گوشتی بودی ک حتی دو سالم منتظر تغییر بااااششش

قدر‌چیزی‌راکه‌داریم‌بدانیم خاک‌چیزی‌را‌که‌گرفته‌باشددیگر‌پس‌نمیدهد😭🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بینی روبعد عملحداقل ۶ ماه بعدشمیتونین قضاوت کنین😭😭بس کنین اینقد جلو آینه نرین اهخودم تجربه دارم بت ...

ولي الان شده يازده ماه ماه بعد ميشه يه سال .شش ماه نميشه قضاوت كرد به قول شما مثلا يكي دو سال بعد .. ولي درست ميگي حساس شدم به حرفاي بقيه هم نبايد توجه كرد اگر زدن . بازم ممنونم 🥺❤️و بازم شکر

ولي الان شده يازده ماه ماه بعد ميشه يه سال .شش ماه نميشه قضاوت كرد به قول شما مثلا يكي دو سال بعد .. ...

جلو آینه نرو

حرف کسیو گوش نکن

حتی شده ماسک بزن ک چیزی نگن واقعا تاثیر میذاره حرفشون 

و منتظر بمون

قدر‌چیزی‌راکه‌داریم‌بدانیم خاک‌چیزی‌را‌که‌گرفته‌باشددیگر‌پس‌نمیدهد😭🖤

ولي الان شده يازده ماه ماه بعد ميشه يه سال .شش ماه نميشه قضاوت كرد به قول شما مثلا يكي دو سال بعد .. ...

من بینیم گوشتی بود حداقل یکسال گذشت بعدش معمولی شد

چندددد ماه نوک بینیم دست میزدم بی حس بود ورم داشت

صبر داشته باشپیش کی عمل کردی و هزینش کلا چقدر شد؟؟

ممنونم دکترش خوب بود حالا اسمشو اگر اجازه بدی نیارم و الان حدودا میشه ۱۱ ماه و هزینه هم فک کنم ۵۰ـ۶۰ حدودا اون موقع.

منم حدودا۸ماهه عمل کردم راضیم اما منم گفته بودم نیمه فانتزی طبیعی برام دراورده نوکشو دوست داشتم باری ...

اره منم همین طور  البته برای شما بازم جا داره . ان شاالله اونکه دوس داری بشه 

اره منم همین طور البته برای شما بازم جا داره . ان شاالله اونکه دوس داری بشه

الانم دوسش دارم هیچ ایرادی نداره خدایی ولی نمیدونم انگار حساس شدم کسی متوجه نمیشه یا میگن وااا مگه عملههه تغیری نکرده که

تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️

جلو آینه نروحرف کسیو گوش نکنحتی شده ماسک بزن ک چیزی نگن واقعا تاثیر میذاره حرفشون و منتظر بمون

ممنونم بله دقیقا باید خون سرد بود . یموقع هایی ماه های مثلا شیش اینا  چسب میزدم میگفتن چقدر میزنی یا بعضی میگفتن بردار ببینیم ( منم دائم نمیزدم فقط یه نصف روز مثلا دکتر امپول زده بود بینیم چسب میزد بود و برا اعمال برمیداشم ) ولی به خیال بقیه انگار دماغ باید زود حاضر شه و همون فرمشه . 

کوچکتر شد اره ورمش خوابیددکتر ماساژ بینی بهت گفت بدی؟عکس قبل و بعدداری بدی؟

قبل و بعد دست دکتره .ماساژ اولا میدادم بیش تر . یسوال واقعا عقب تر میره بینی و نوکشم کوچیک؟ یا همینه که الان هست فقط یذره جمع و جور میشه؟