2777
2789
عنوان

خانم های باردار میشه بگین چه فصلی از سال باردار شدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 55 پست
بهار باردار شدم زمستان اومد دونیم زمستان باردار شدم فکر کنم پاییز بیاد

خدا حفظشون کنه

خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز.                   (امین یا رب العالمین)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا ربطی نداره هر موقع نزدیکی کنی احتمال داره به فصل ربطی نداره

آخه من شنیدم بهار خون رقیق میشه و احتمال بارداری می‌ره بالا.

خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز.                   (امین یا رب العالمین)
میگن فصل بهار بیشترین احتمال بارداری را داره

آره منم اینو شنیدم.

پاييز سرد بوده و واسه گرم شدن به هم چسبيدن و هوا دو نفره و اينا بيييييييب

والا من پاییز اقدام نداشتم زمستون بود که نشد الانم بهاره و من منتظرم ببینم چی میشه؟!

ان شالله بهار بهت هديه ميده

مرسی

انشالله خدا تو این بهار دامن همه منتظرا رو سبز کنه

مگه به فصل هم ربطی داره!!🤨 پاییز و‌زمستون که نتیجه ای نگرفتیم بهار امیدی هست یعنی

انشالله که بهار نتیجه میگیریم هممون.

من هر دو بار بهار حامله شدم تو فروردین زایمان اولم تو اذر بود دومی هم تو آذر تو همون تاریخه تاریخه ازدواجمم همونه همشم تصادفی

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍
من هر دو بار بهار حامله شدم تو فروردین زایمان اولم تو اذر بود دومی هم تو آذر تو همون تاریخه تاریخه ا ...

چه جالب!

کی اقدام کردین که بهار گرفت؟

چه جالب! کی اقدام کردین که بهار گرفت؟

والا برای دوتا اقدام دقیقو درست حسابی نداشتم اما برای دخترم به شوهرم گفتن واریکوسل شدید داری و بچه دار فقط با ای وی اف میشی ما هم به این خیال جلوگیری نکردیم که همون ماه گرفت برای این یکی که کلا یه هویی شد

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍
والا برای دوتا اقدام دقیقو درست حسابی نداشتم اما برای دخترم به شوهرم گفتن واریکوسل شدید داری و بچه د ...

اگه خدا بخواد میشه.

سومی اسفند ماهه؟