2777
2789

میخوام بدونم بیشتر چه فصلی از سال احتمال بارداری بالایی داره؟

تعداد رای : 63
نظرسنجی
بهار
13
20%
تابستان
11
17%
پاییز
20
31%
زمستان
19
30%
خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز.                   (امین یا رب العالمین)

مردادباردارشدم اردیبهشت دخترم بدنیااومدالان 10ماهه اقدامم واسه دومی برام مهم نیست که بدنیابیادفقط بیاد😢

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی یعنی امید نیس دیگه

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

بهار

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

پاييز باردار شدم

فندقمم هم تابستوني شد

البته تصميم خودمون بود كه نيمه اول سال متولد بشه 

بخاطر مدرسه و اين برنامه ها

يه روزي، يه جايي ، به يه طريقي... صبر داشته باش- فقط صبر داشته باش

سلام بچه ها یه سایت پیدا کردم که جدید ترین مدل مانتو تابستانی و مدل مانتو بهاری رو به صورت بروز تو سایشون دارند دیگه نیاز نیست که به دنبال مدل مانتو جدید و یا مدل مانتو 2018 باشید برای مشاهده مدل مانتو خود رو لینک های زیر کلیک کنید .

مدل مانتو تابستانی

مانتو جلو باز 

مدل مانتو زنانه