2777
2789
عنوان

رابطم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 64 پست
عزیزم پاشو خودتو جمع کن میدونم سخته ولی تو میتونی به این فکر کن شاید یه جای دیگه توی یه زمان و موقعی ...

اخه نمیدونی😔چقد سعی کردم چقدر تلاش کردم اصلا نمیدونی هعیی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته😔منم پارسال زمستون شب بود بعد دعوامون توی ی کوچه تاریک ترسناک پیادم کرد همینطوری داشتم گری ...

میدونم چی میگی 

آخ از اون شب 

میدونی من بعد اون ماجرا ۲ بار رفتم محل کارش از دور ببینمش اونم منو دید میدونست چقدر حالم بده ولی عین یه غریبه از کنارم رد شد 

بعد دیدن این رفتاراش واسه منم مرد خیلی وقته مرده

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
میدونم چی میگی آخ از اون شب میدونی من بعد اون ماجرا ۲ بار رفتم محل کارش از دور ببینمش اونم منو دید م ...

کاش منم بتونم فراموش کنم

بعد اینهمه سال خیلی سخته

اخه نمیدونی😔چقد سعی کردم چقدر تلاش کردم اصلا نمیدونی هعیی

تو میتونی ....

برای کی گریه میکنی ؟کسی که ولت کرد و قدرتو نمیدونست هان؟

اشکاتو هدر نده عزیزم خدا به دلت آرامش بده 

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

سر چی تمام شد اون کات کرد یا تو ؟

من 

ولی بخاطر رفتار اون ‌ دیگه نمیتونستم تحمل کنم

هزار بار گفته بودم فلان رفتار اذیتم میکنه اگه تکرار بشه نمیتونم بمونم

هزار بار بهش گوشزد کرده بودم فلان کار رو نکن 

با زبون خوش با قربون صدقه بهش صدهزار بار گفته بودم

ولی دست بردار نبود . اشتباه میکرد 

وارد این رابطه ها نشین این ضربه هاروهم نمیخورین‌وایسین یکی که شمارو واقعا میخواد بیاد جلو تحت نظر خ ...

هیچوقت چیزیو ک تو شرایطش نبودی قضاوت نکن

۳۲ سالممه منتظر موندم نیومد ک نیومدددددددد آدم واقعی...

قشنگتر از هرچیزی ذات آدمه....
کاش منم بتونم فراموش کنمبعد اینهمه سال خیلی سخته

خیلی سخته 

آدم جون میکنه 

یاد وقتایی می افتم تو حموم گریه میکردم

هر شب خوابشو میدیدم

ولی بهت قول میدم خوب میشی 

اینو کسی بهت میگه که هرکی میگفت خوب میشی میگفتم دروغه

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
وارد این رابطه ها نشین این ضربه هاروهم نمیخورین‌وایسین یکی که شمارو واقعا میخواد بیاد جلو تحت نظر خ ...

دقیقا،یجاهایی تجربه خوبه و کارساز،اما یجاهایی با این تجربه آدم اذیت میشه.خدا صلاح همه رو می‌دونه عزیز،بخودش بسپار

خیلی سخته آدم جون میکنه یاد وقتایی می افتم تو حموم گریه میکردمهر شب خوابشو میدیدمولی بهت قول میدم خو ...

امیدوارم واقعا😔اگه بخوام خوب نشم مطمینا میکشم خودمو

من ولی بخاطر رفتار اون ‌ دیگه نمیتونستم تحمل کنمهزار بار گفته بودم فلان رفتار اذیتم میکنه اگه تکرار ...

خب چندبار تذکر داده بودی،اگه برات ارزش قائل بود حتما عمل میکرد،خودتو اذیت نکن،مگه چندبار بدنیامیای،از زندگیت لذت ببر عزیزم😘