2777
2789
عنوان

رابطم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 64 پست
فراموش ک نمیشه ولی کنار میایالان فقط خاطره های خوب جلو چشته تا چند وقت همینهولی ب مرور بدیاشم میبینی ...

خیلی سخته😔من قبلش ی نفر تو زندگیم بود ک با هزااااار بدبختی با نبودش کنار اومده بودم و ب این یکی تکیه کردم فکردم همیشگیه

حالا بعد اینهمه سال‌‌‌‌....

نمیدونم اسمشو چی بزارم😢زیر حرف زدن و کارای اشتباه کردن

میدونم الان حالت چجوریه

درک میکنم

ولی باید واقعیتا رو بهت بگم حتی اگه خیلی ناراحتت کنه

الانم طبیعیه دلتنگ بشی

گریه کنی

حرفاش هی میاد تو سرت و اذیتت میکنه

ولی پسرا همینن

بخوای نخوای همینن و واقعیتو نمیتونی تغییر بدی

پسری که یک دخترو بخواد هرجور شده تلاش میکنه میاد جلو

اگه ذره ای نخواستن بیاد وسط اون رابطه قطعا بهم میخوره

و پسرای این دوره فقط حرف خالین

به هیچکس نباید اعتماد کنی تا زمانی که بیاد جلو و ثابت کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم الان حالت چجوریهدرک میکنمولی باید واقعیتا رو بهت بگم حتی اگه خیلی ناراحتت کنهالانم طبیعیه دلت ...

اره واقعا از اعتماد کردن متنفرم هرگز نمیتونم اعتماد کنم و همیشه بهم میگف تو اعتماد نداری بهم

خب انگار حق داشتم...

بمیرم واسه دلت این پسرا چقدر نامردن

یاد خودم افتادم بهمن پارسال وقتی برگشتم از پیشش اینقدر جیغ زده بودم گریه کرده بودم صدام گرفته بود 

من داشتم زار میزدم پسره بهم میگفت کمربندتو ببند میخوایم بریم 

هییی چی بگم 

فقط خدا قلبتو آروم کنه

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
اره واقعا از اعتماد کردن متنفرم هرگز نمیتونم اعتماد کنم و همیشه بهم میگف تو اعتماد نداری بهمخب انگار ...

بگو شما شامپانزه ها رو مگه‌ میشه قابل اعتماد دونست ی تاکسی براش میگرفتی صاف میبردش باغ وحش 

اخه صبحش سختره وقتی پا میشی اولش یادت نیست بعد یادت میاد دیگ همه چی تموم شده🥺

عزیزم پاشو خودتو جمع کن میدونم سخته ولی تو میتونی به این فکر کن شاید یه جای دیگه توی یه زمان و موقعیت دیگه خدا یه پسر بهتر وکامل نصیبت کرد 

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

بمیرم واسه دلت این پسرا چقدر نامردنیاد خودم افتادم بهمن پارسال وقتی برگشتم از پیشش اینقدر جیغ زده بو ...

خیلی سخته😔منم پارسال زمستون شب بود بعد دعوامون توی ی کوچه تاریک ترسناک پیادم کرد همینطوری داشتم گریه میکردم واستاد تا پیاده شم دوس داشتم همونجا بمیرم😔